Παρουσίαση της πρώτης ομάδας των υποψηφίων δ/σ ,του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών”,με τον Π.Μαντά

1

Η δημοτική μας παράταξη, όπως απέδειξε, συνεχίζει να ανανεώνεται ριζικά, έχοντας ανοικτά τα μάτια και τις πόρτες στην τοπική μας κοινωνία.

Παρουσιάζουμε σήμερα την πρώτη ομάδα των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού μας Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών, για τις δημοτικές εκλογές.

Πρόκειται για ανθρώπους της διπλανής μας πόρτας, ενεργά μέλη της κοινωνίας μας που έχουν διακριθεί στο δικό τους κοινωνικό, επαγγελματικό, επιστημονικό και προσωπικό έργο και χώρο.

Ανθρώπους με διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες.

Που αντιπροσωπεύουν όλες τις κοινότητες του Δήμου μας και τους ενώνουν οι σταθερές και αδιαπραγμάτευτες αρχές της δημοτικής μας παράταξης. 

Αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι ότι με την δήλωση της υποψηφιότητάς τους, μπαίνουν στην περιπέτεια της προσφοράς στα κοινά, με αφετηρία το ενδιαφέρον και την αγωνία για την πρόοδο του τόπου μας. 

Και σε αυτό το νέο μας ξεκίνημα τους καλωσορίζω όλους, παλιούς και νέους υποψήφιους και τους εύχομαι καλή επιτυχία και καλή προσφορά στο Δήμο μας από όποια θέση τους τοποθετήσουν οι Δημότες. 


Παναγιώτης Κ. Μαντάς
Δήμαρχος – Υποψήφιος Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΟΙ ΑΣΤΡΙΝΟΙ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΨΗΦΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΜΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΙΘΕΙΤΕ .ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ………………………

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here