Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018 – Α.Ε.Ε.Σύλλογος Κορακοβουνίου

0

Ο Αθλητικός Επιμορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κορακοβουνίου σας προσκαλεί στο Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018, που διοργανώνει από τις 19 Ιουλίου έως και τις 8 Αυγούστου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ:

Ι. Πολύχρωμο Εικαστικό Καλοκαίρι (19 & 20 Ιουλίου – Κτίριο Καζάκη)
Ο Α.Ε.Ε.Σύλλογος Κορακοβουνίου και η Κωνσταντίνα Λαμπρινού (εκπαιδευτικός εικαστικών) σας προσκαλούν στο εικαστικό- εκπαιδευτικό πρόγραμμα-βιωματικό εργαστήρι με τίτλο «Ένα πολύχρωμο Εικαστικό Καλοκαίρι», όπου παιδιά ηλικίας 6-15 ετών θα αλληλεπιδράσουν και θα αποδράσουν εικαστικά από 19-20 Ιουλίου 2018 και ώρες 18.30-21.00.

ΙΙ. Δημοτική Μουσική Βραδιά (1 Αυγούστου – Δημοτικό Σχολείο Κορακοβουνίου)
Ο Γιάννης Κατσίγιαννης, ο Γιάννης Γκορίτσας και η Τζένη Κατσίγιαννη σας περιμένουν όλους στο Μουσικό Γλέντι που έχει αφήσει ιστορία στην περιοχή. Δικαιολογημένα πρόκειται για το κορυφαίο γεγονός στην Κυνουρία.

ΙΙΙ. Συναυλία «Ονιράμα» στο Χερονήσι (3 Αυγούστου – Χερονήσι)
Το μουσικό συγκρότημα «Ονιράμα» θα ξεσηκώσει το νεανικό κοινό κι όχι μόνο με τις υπέροχες δημιουργίες του, κυριολεκτικά πάνω στο κύμα.
Χερονήσι – Συνδιοργανωτές:
– Δήμος Βόρειας Κυνουρίας,
– Αθλητικός Εκπολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Κορακοβουνίου,
– Σύλλογος Φίλων Ορεινού Κορακοβουνίου

IV. «Το πιο γλυκό ψωμί» (8 Αυγούστου 2018 – Δημοτικό Σχολείο Κορακοβουνίου)
Ο φημισμένος δάσκαλος χορού Εμμ. Γύφτος και το χορευτικό τμήμα του Α.Ε.Ε. Συλλόγου Κορακοβουνίου θα σας παρουσιάσουν ένα παραδοσιακό μουσικοχορευτικό παραμύθι που δημιουργείται από τον λαό, απευθύνεται στους απλούς ανθρώπους και έχει στόχο να τους τέρπει (ευχαριστεί), να τους συμβουλεύει και να τους ξεκουράζει. Κύριο θέμα του παραμυθιού είναι η ανατροπή του ισχυρού, γι’ αυτό και ο λαός το αγάπησε τόσο πολύ.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here