«Πονάμε ρε …» !!!

0
papailiou

Γιώργος Παπαηλιού Βουλευτής Αρκαδίας (ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία)

«Πονάμε ρε …» !!!

Η κυβέρνηση της νεοδεξιάς του Κυρ. Μητσοτάκη, με τη «στρατηγική της έντασης» που εφαρμόζει (αστυνομική βία, καταστολή, αυταρχισμός), καλλιεργεί κλίμα φόβου και τρομοκράτησης των πολιτών. Επιδιώκει να αποτρέψει τη διατύπωση αντιρρήσεων και της διαφορετικής άποψης στην πολιτική της, τον αντίλογο, ο οποίος, ούτως ή άλλως, δεν προβάλλεται, αποσιωπάται και διαστρέφεται από τα «καλοταϊσμένα» με κρατικό χρήμα συστημικά μέσα μαζικής ενημέρωσης

Παράλληλα, επιχειρεί  να αποπροσανατολίσει και να αποκρύψει την αποτυχία της κυβερνητικής πολιτικής σε όλους τους τομείς (στη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης, στις, καταστροφικές και κοινωνικά άδικες, οικονομικές επιλογές, στην αντιμετώπιση της τουρκικής επιθετικότητας) αλλά και την ηθική απονομιμοποίησή της.

Σε αυτό το πλαίσιο, καλλιεργεί διχαστικό κλίμα, προκειμένου να περιχαρακώσει το δεξιό και ακροδεξιό ακροατήριο, χωρίς να  λαμβάνει υπόψη τους κινδύνους που όλα αυτά εγκυμονούν για τη Δημοκρατία και την Πατρίδα.

Όμως ο λαός και ιδίως η νεολαία αφυπνίζονται, αντιδρούν, κινητοποιούνται, διότι βιώνουν ήδη τα αποτελέσματα των πολιτικών της.

«Πονάμε ρε …» !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here