Πραγματοποιήθηκαν έστω και «υποβαθμισμένες” οι εκδηλώσεις εις μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη(pics,vd)

0

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα 9 Ιουνίου οι εκδηλώσεις τιμής για τον αγωνιστή της Ειρήνης και της Δημοκρατίας Γρηγόρη Λαμπράκη με κατάθεση στεφάνων στην Κερασίτσα Τεγέας και με παράλληλες εκδηλώσεις στην πόλη της Τρίπολης,με κύρια εκδήλωση τον 3ο αγώνα δρόμου «Λαμπράκη”, με εκκίνηση από τον Άγιο Αθανάσιο Τρίπολης και τερματισμό στην πλατεία Πετρινού.

Οι εκδηλώσεις οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στην Κερασίτσα, ήταν αρκετά ”υποβαθμισμένες” σε σχέση με προηγούμενες χρονιές κάτι που σχολιάστηκε αρνητικά και από τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ. Βαγγέλη Γιαννακούρα, ενώ και η παρουσία του κόσμου αλλά και η συμμετοχή φορέων της Αρκαδίας και της Πελοποννήσου ήταν μηδαμινή.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν μέλη της Επιτροπής Ειρήνης Αρκαδίας & Αργολίδας, ο κ. Ευάγγελος Κουτρουφίνης Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας (ΕΣΠΕΕΑΡ),ο αντιπεριφερειάρχης κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας ο οποίος τιμά με την ανελλιπή παρουσία του την μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Βαγγέλης Γούργαρης, ο απερχόμενος πρόεδρος της ΤΚ Κερασίτσας κ. Χρήστος Μαλλίρης καθώς και ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Χασάπης Ιωάννης, οι οποίοι κατέθεσαν και στεφάνι εις μνήμην του αγωνιστή της Ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πάγιο αίτημα των κατοίκων της Τ.Κ Κερασίτσας, είναι να πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις για την μνήμη του αγωνιστή Γρηγόρη Λαμπράκη στην γενέτειρα του ως φόρο τιμής στον τόπο όπου ”γέννησε” τον ήρωα. Επιπλέον σύμφωνα με την τοπική κοινωνία οι εκδηλώσεις θα πρέπει να αναπτυχθούν και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να γίνουν αντάξιες της μνήμης του ΗΡΩΑ – ΕΙΡΗΝΙΣΤΗ Γρηγόρη Λαμπράκη.

.arcadianews.gr

Gallery: 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here