Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Συλλόγου Φίλων Κ.Υ Άστρους…(photos)

0

Ο Σύλλογος μας, πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης, την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, στο cafe ” Avant Garde” στο Πνευματικό Ίδρυμα Ζαφείρη. Φίλες και φίλοι του Συλλόγου παρευρέθηκαν στην εκδήλωση δείχνοντας την στήριξη τους στις προσπάθειες μας.

Μετά το πέρας του θρησκευτικού τελετουργικού, πραγματοποιήθηκε συζήτηση με τον κόσμο σχετικά με θέματα που αφορούν την υγεία και τις λειτουργίες του Κέντρου Υγείας.

Ο Σύλλογος μας θεωρεί χρέος του να ευχαριστήσει για την προσφορά τους: τα φαρμακεία του κ. Γιώργου Καραγιάννη στην Μελιγού, των κ.κ. Κωνσταντίνου Άρχοντα και Νικολάου Γαϊτανη στο Άστρος,της κα. Ελένης Φούφα στα Δολιανά, του κ. Αριστείδη Κουνά στο Ξηροπήγαδο και της κα. Ιωάννας Μπάρλα στο Κορακοβούνι, το super market “Σκλαβενίτης” και την κα. Δεληγιάννη (πρόεδρο του Συλλόγου).

Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους αιρετούς εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τον αντιδήμαρχο κ Σαβούρδο, τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου κ. Κουτρουμπή, τον επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γ. Καμπύλη, τους υπόλοιπους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, όπως επίσης και τους εκπροσώπους πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων της περιοχής μας

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here