Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση εκπροσώπων του Συλλόγου Φίλων Κ.Υ Άστρους & φορέων της περιοχής,στο Υπουργείο Υγείας, για το θέμα έλλειψης οδηγών ασθενοφόρου…

0

Ύστερα από επίμονες προσπάθειες, του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους, πραγματοποιήθηκε πριν μερικές ημέρες, συνάντηση με τον αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας κ.κ. Σταμάτη Βαρδαρό ,ο οποίος τελεί καθήκοντα υπευθύνου Πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. Βασικό θέμα συζήτησης ήταν η έλλειψη οδηγού ασθενοφόρου.

Στη συνάντηση , όπου συμμετείχαν, εκτός των μελών του συλλόγου, η διευθύντρια του Κέντρου υγείας καθώς και μέλη πολιτιστικών, αθλητικών και πολιτικών συλλογών και συνδυασμών.

Κατατέθηκε ο φάκελος με τις χιλιάδες υπογραφές των κατοίκων της περιοχής ενώ αναφέρθηκε το ιστορικό του προβλήματος, από τον τρόπο απόκτησης του σύγχρονου ασθενοφόρου, έως και την σημερινή κατάσταση όπου οι ανάγκες της περιοχής καλύπτονται από μόλις τρεις οδηγούς των οποίων το έργο δυσχεραίνει την περίοδο του καλοκαιριού λόγω της ραγδαίας ανάπτυξης και αύξησης του πληθυσμού ιδιαίτερα της παραλιακής ζώνης.

Ο κ. Βαρδαρός, άκουσε με ιδιαίτερο ζήλο τα όσα του ανέφεραν τα άτομα της αντιπροσωπείας, αναγνωρίζοντας το μείζον πρόβλημα της τοπικής μας κοινωνίας και έδωσε την υπόσχεση ότι εντός του 2018, στο έμψυχο δυναμικό του κέντρου υγείας Άστρους, θα προστεθεί ακόμα ένας οδηγός, μειώνοντας έτσι τις δυσκολίες στην ομαλή έκβαση των βαρδιών.

Ο Σύλλογος από την πλευρά του ευχαρίστησε τον κ Βαρδαρό για την προθυμία του στην επίλυση του ζητήματος, ενώ παράλληλα νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει και όλους όσους στήριξαν την πρωτοβουλία του και ιδιαιτέρως :

• Το σύνολο των Πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής

• Το σύνολο των αθλητικών Συλλόγων της περιοχής

• Τον Σύλλογο «Άξιον εστί»

• Την Κοιν.Σ.Επ “Promo Kynouria” και την διαδυκτιακή της πλατφόρμα • astros-kynourianews.gr για την υποστήριξη της στην ηλεκτρονική συγκέντρωση υπογραφών.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here