Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο 5ος ημιμαραθώνιος στα Άνω Δολιανά

0

Δελτίο Τύπου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στα Ανω Δολιανά ο 5ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Δολιανών. Πάνω από 160 αθλητές συμμετείχαν και στις τρεις διαδρομές απολαμβάνοντας τις φυσικές ομορφιές του χωριού. Η διοργάνωση πληρούσε όλες τις απαιτήσεις του νέου αθλητικού νόμου ενώ οι συμμετέχοντες δρομείς επισήμαναν για μια ακόμη χρονιά την πολύ καλή σηματοδότηση της διαδρομής, την άριστη διοργάνωση και την φιλοξενία των ντόπιων.

Στην γενική κατηγορία του Ημιμαραθωνίου πρώτος τερμάτισε ο Τζαναβαρας Παυλος με χρόνο 1:37:15,9, δεύτερος ο Σπυρόπουλος Σπύρος με χρόνο 1:47:05 και τρίτος ο Χαρμπιλας Νίκος με χρόνο 1:48:23,5. Στις γυναίκες στην γενική κατηγορία του Ημιμαραθωνίου πρώτη τερμάτισε η Γκαβακου Ναντια με χρονο 2:15:05, δεύτερη η Φιφλη Δωρα με χρόνο 2:16:52,7, τρίτη η Γκοτση Μαρια με χρόνο 2:20:03,4.

Στον αγώνα δρόμου 5 χλμ πρώτος τερμάτισε ο Πασχάλης Γιάννης με χρόνο 20:52,8 και αφιέρωσε το κύπελο και το μετάλλιο στην μνήμη της πρόσφατα αδικοχαμένης αδερφής του Νεκταρίας, δεύτερος ο Κολοστούμπης Βασιλειος με χρόνο 22:40,9,  τρίτος ο Χιωτης Δημήτριος με χρόνο 24:53,1. Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Γιάνναρη Ειρηνη με χρόνο 25:55,7,  δεύτερη η Μπιναση Αννα με χρόνο 27:16,6 και τρίτη η Χαραλαμπιδου Γεωργια με χρόνο 28:40,6.

Στον παιδικό αγώνα πρώτος τερμάτισε ο Μπουτσιάνης Αλέξανδρος, δεύτερος ο Αδαμογιαννης Αγγελος και τρίτος ο Κουρόγιωργας Στέλιος.

Η προσπάθεια των διοργανωτών να προσφέρουν δραστηριότητες για όλη την οικογένεια ανταμείφθηκε με την ανταπόκριση των επισκεπτών και των δρομέων συμμετέχοντας στις παράλληλες δράσεις του Ημιμαραθωνίου όπως η πεζοπορία και ο εκπαιδευτικός τοίχος αναρρίχησης.

Η οργανωτική επιτροπή και οι δρομείς έδωσαν ραντεβού για τον 6ο Ορεινό Ημιμαραθώνιο Δολιανών.

 

Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές ,στους εθελοντές και συμμετέχοντες αθλητές,μικρούς και μεγάλους!!

Φωτογραφίες από φίλους,τους ευχαριστούμε…

Τα αποτελέσματα του 5ου Ορεινού Ημιμαραθωνίου Δολιανών.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here