ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΓ.ΠΕΤΡΟΥ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ

0

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
Άγιος Πέτρος, 17 Μαρτίου 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ

Αγαπητοί συμπατριώτες,
Σε συνέχεια της προηγούμενης ενημέρωσής μας και λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης, αισθάνομαι την υποχρέωση να σας ενημερώσω για την ανάγκη αποφυγής των μετακινήσεων.
Οι μετακινήσεις μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα τα οποία το σύστημα υγείας δύσκολα θα μπορεί να αντιμετωπίσει. Επομένως, όσες εργασίες δεν είναι επείγουσες, μπορoύν να περιμένουν.
Όσοι από τους συμπατριώτες μας σκέπτονται να μετακινηθούν στο χωριό μας από την Αθήνα ή από τις άλλες περιοχές για να δουν από κοντά συγγενικά τους ηλικιωμένα ή ευπαθή πρόσωπα, καλό είναι να το σκεφτούν καλά, διότι μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τους ίδιους τους συγγενείς τους, αλλά και όλους τους συμπατριώτες μας στο χωριό.
Τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου, αλλά και εγώ προσωπικά ως πρόεδρος της κοινότητας, προτίθεμαι να αναλάβω να ενημερώνω τηλεφωνικά όλους εσάς που είστε μακριά από το χωριό και αγωνιάτε για την κατάσταση της υγείας των συγγενών σας ή για όποιο άλλο πρόβλημα υπάρχει. Να σας ενημερώσω επίσης πως τόσο το super market του χωριού μας όσο και ο φούρνος κάνουν και κατ’ οίκον διανομές.
Για το λόγο αυτό “μένουμε σπίτι”. Αν χρειαστείτε οτιδήποτε, σας γνωρίζω το τηλέφωνο του κοινοτικού μας γραφείου είναι : 2792031498 και λειτουργεί και με εκτροπή στο προσωπικό μου τηλέφωνο. Να το αφήνετε να χτυπάει τουλάχιστον 5-6 φορές για να μου προωθεί την κλήση.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΦΟΣΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΤΤΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΑΚΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here