Γ.Καμπύλης:«Δεν είμαστε εδώ για να διχάσουμε αλλά για να πούμε την αλήθεια»

2
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Δελτίο Τύπου

Πρωτοβουλία Αλλαγής:«Δεν είμαστε εδώ για να διχάσουμε αλλά για να πούμε την αλήθεια»

Πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί και μας έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι ο κ. Μαντάς ύστερα από εννέα χρόνια διαχείρισης της εξουσίας και λίγο πριν την πόρτα της εξόδου δεν έχει ακόμα αντιληφθεί ότι είναι Δήμαρχος.

Πώς αλλιώς να ερμηνεύσουμε την χθεσινή του επιστολή όπου για άλλη μια φορά ομολογεί την ανυπαρξία του, όπου για άλλη μια φορά για όλα φταίνε οι άλλοι;

Σε έναν Δήμο που με εικοσιένα χρόνια ζωής εκ των οποίων τα εννέα χρόνια είναι Δημοτική Αρχή και διαχειρίζεται τις τύχες του Δήμου η παράταξή του, πώς μπορείς να κατηγορείς μόνο τους άλλους για την ανυπαρξία έργων στο Δήμο μας;

Κανένας δεν είναι αντίθετος με την ανέγερση Δημαρχείου. Θεωρούμε το ζήτημα πολύ σημαντικό για το μέλλον του Δήμου και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί όχι με επιπολαιότητες, προχειρότητες και βεβιασμένες αποφάσεις.

Επιδιώκουμε ένα Δημαρχείο που η χωροθέτηση του θα ικανοποιεί τις πραγματικές ανάγκες μιας σύγχρονης πόλης, την λειτουργικότητα των υπηρεσιών του Δήμου και θα βελτιώνει την καθημερινότητα των Δημοτών.

Δεν θέλουμε ένα Δημαρχείο που ικανοποιεί μόνο τις ανάγκες ενός προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ, με αβέβαιο μέλλον, και προϋποθέτει την αγορά οικοπέδων με δαπάνη του Δήμου.

Πότε σας απασχόλησε σοβαρά το ζήτημα εδώ και εννέα χρόνια κ. Μαντά;

Πού ήταν οι Δημοτικοί σας σύμβουλοι για να υπερψηφίσουν την πρόταση σας;

Για άλλη μια φορά συνιστούμε ψυχραιμία. Ο πανικός πριν από την έξοδο είναι ο χειρότερος σύμβουλος και σίγουρα διαμορφώνει τη χειρότερη εντύπωση στους δημότες.

Προκαλεί τουλάχιστον ασέβεια προς όλους τους Δημότες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας η χθεσινή μακάβρια επιστολή του Δημάρχου. Ο Διχασμός που επιδιώκει ο Δήμαρχος και το περιβάλλον του θα τους χαρακτηρίζουν για πάντα.

Εμείς ερχόμαστε για να συνθέσουμε και όχι να διχάσουμε.

Εμείς δεν πάμε να ξεγελάσουμε τους δημότες αλλά ακολουθούμε τον δύσκολο δρόμο της αλήθειας και ποτέ δεν πρόκειται να σας ακολουθήσουμε στο δρόμο των ύβρεων και στον κατήφορο που οδηγήστε φεύγοντας.

 

 

 

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιώργο σου στις μακάβριες βρισιές του απερχόμενου Δήμαρχου ΜΑΝΤΑ απαντάς με πολιτικό ήθος και τεκμηριωμένα. Μπράβο σου.

  2. ΜΑΝΤΑΣ-ΣΚΑΝΤΖΟΣ ΜΑΣ ΕΤΑΞΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ. ΕΝΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΦΙΑΞΑΝ.ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ…..ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ …….ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ…….

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here