“ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ”/ ΝΑΥΠΛΙΟ & ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΝΙΚΗΣΑΝ!

0

Πραγματοποιήθηκε χθες η Κεντρική Ομιλία του υπ. Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Ε. Νίκα στο Ναύπλιο, στο Εκλογικό Κέντρο του Συνδυασμού “Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο”.

Ο Παναγιώτης Νίκας ευχαρίστησε όλους τους Αργολιδείς για τη δυναμική παρουσία τους, την ολόθερμη υποδοχή και την αγάπη τους. Κατά την ομιλία του, ζήτησε ισχυρή εντολή για Νίκη του Συνδυασμού “Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο” στις εκλογές της 26ης Μαΐου, γιατί ΝΙΚΗ της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ θα είναι ΝΙΚΗ για την ΑΡΓΟΛΙΔΑ! Είπε χαρακτηριστικά: “Σε όλη αυτή τη διαδρομή οι πολίτες είναι η δύναμή μας και ο μόνος μας στόχος είναι να μην τους απογοητεύσουμε, όπως έκανε η απερχόμενη περιφερειακή αρχή. Ο Ανάβαλος έγινε πανελλήνιο ανέκδοτο, το οδικό δίκτυο μιας από τις πιο τουριστικές περιοχές της Ελλάδος είναι απαράδεκτο, έμειναν 10 χρόνια στις υποσχέσεις και την ψευδολογία για την προστασία των ακτών, τον τουρισμό, τον σιδηρόδρομο, τις αναπλάσεις και πολλά άλλα.. ‘Ηρθε η ώρα η Αργολίδα και η Πελοπόννησος να αλλάξουν σελίδα! Όχι στην αναξιοκρατία, την οικογενειοκρατία και τις υποσχέσεις, ναι στη διαφάνεια, ναι στην ορθολογική αξιοποίηση των πολύτιμων πόρων για την παραγωγή σημαντικών έργων που χρειάζεται πραγματικά ο τόπος μας και τα παιδιά μας, ναι στη συνεργασία με Βουλευτές, Δημάρχους και Φορείς, ναι στην αλλαγή, γιατί η Αργολίδα και η Πελοπόννησος αξίζουν καλύτερα!”

Ο Παναγιώτης Νίκας, στη συνέχεια, παρουσίασε έναν – έναν τους 12 συνοδοιπόρους του σε αυτόν τον αγώνα στην Εκλογική Περιφέρεια της Αργολίδας, άξιους ανθρώπους, με γνώσεις, εμπειρία, ήθος, ανιδιοτέλεια και διάθεση προσφοράς, τους ευχαρίστησε και τους ευχήθηκε καλό αγώνα. Η εκδήλωση του συνδυασμού ολοκληρώθηκε με χαιρετισμό από τον επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, τον οποίο ο Π. Νίκας ευχαρίστησε για την παρουσία του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Ο υποψήφιος και επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης (A) στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Υποψηφίου με την ΝΔ για την Περιφέρεια Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα(Δ) , Παρασκευή 10 Μαΐου 2019. Την αισιοδοξία του για νίκη στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου, εξέφρασε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, μιλώντας στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στο Ναύπλιο . Ο Παν. Νίκας ευχαρίστησε την ηγεσία της ΝΔ, και τον βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανό για την αμέριστη και εμπιστοσύνη. Ο Παναγιώτης Νίκας εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον Π. Τατούλη, τον οποίο χαρακτήρισε ως” επιτομή του λαϊκισμού” . Αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα της Πελοποννήσου και δεσμεύτηκε για αποτελεσματική και διαφανή διαχείριση των κρατικών και ευρωπαϊκών πόρων . Τέλος, παρουσίασε τους υποψηφίους της “Πρωτοβουλίας για την Πελοπόννησο”, οι οποίοι απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς . Το παρόν έδωσε στην εκδήλωση και ο υποψήφιος και επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης που στον χαιρετισμό του έστειλε δυνατό μήνυμα νίκης της Ν.Δ. στην Περιφέρεια Πελοποννήσου αλλά και στις Ευρωεκλογές.

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here