Πρωτόγνωροι βανδαλισμοί στο Γυμνάσιο & ΓΕΛ Άστρους…(photos)

2

Το φαινόμενο των βανδαλισμών των σχολικών συγκροτημάτων εμφανίστηκε αυτή τη φορά σε μεγάλη έκταση, με “θύμα” αυτή τη φορά το Γυμνάσιο  & το ΓΕΛ Άστρους.

Πιο συγκεκριμένα, άγνωστοι εισέβαλαν χθες στον χώρο του προαυλίου τvn σχολείων και έγραψαν παντού διάφορα εθνικιστικά συνθήματα…

Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε αμέσως η αστυνομία για να ακολουθηθεί η διαδικασία που απαιτείται αναζήτησης των υπαιτίων που προξένησαν αυτές τις ζημιές.

Οι βανδαλισμοί σχολικών κτιρίων προβληματίζουν έντονα τη Δημοτική Αρχή, την εκπαιδευτική κοινότητα και φυσικά τους γονείς.

Το φαινόμενο αυτό δεν είναι πρωτόγνωρο, αλλά ποτέ  ξανά δεν είχαν πάρει τόσο μεγάλη έκταση οι βανδαλισμοί, καθώς έχουν εμφανιστεί αντίστοιχα κρούσματα κατά περιόδους και σε άλλα σχολεία της περιοχής.

Το περιστατικό αυτό φέρνει ξανά στην επιφάνεια  την έλλειψη της επαρκούς αστυνόμευσης και την ανάγκη ενίσχυσης με προσωπικό της αστυνομικής διεύθυνσης του δήμου μας.

Η  Δημοτική Αρχή θα πρέπει να προβληματιστεί και να εξετάσει την πρόταση που έχουμε κάνει επανειλημμένα τα τελευταία χρόνια μέσα από τον ιστότοπο μας,καθώς και οι σύλλογοι γονέων.

  Έχουμε προτείνει την μόνιμη φύλαξη και καθαριότητα για όλο το 24ωρο του ιστορικού κέντρου του Άστρους. Καθαριότητα και φύλαξη στην πλατεία Καρυτσιώτη,Δημοτικό,Γυμνάσιο,ΓΕΛ και περιπολίες το βράδυ στο ΕΠΑΛ και στα άλλα σχολεία της περιοχής.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες…

Επιμέλεια -Παρουσίαση-Ρεπορτάζ: Φώτης Τζιβελόπουλος & Tem Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here