Πρόκληση Τατούλη προς Γόντικα για άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών…

0

Δ.Τ. Πρόκληση Τατούλη προς Γόντικα για άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών

Πρόκληση να εξεταστούν οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί απέναντι στη συνεχιζόμενη συκοφαντική επίθεση που δέχεται από τον κ. Γόντικα με έωλες κατηγορίες απηύθυνε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου. «Περιμένω μέχρι αύριο απάντησή του αν δέχεται να ανοίξουν και να ελεγχθούν άμεσα και των δυο μας οι τραπεζικοί λογαριασμοί, ακόμα και της ευρύτερης οικογένειάς μου. Οι πολίτες ποτέ δεν ανέχθηκαν ρουφιάνους και συκοφάντες» τόνισε χαρακτηριστικά.

Δ.Τ. Πέτρος Τατούλης «Οφείλουμε να συνεννοηθούμε προς όφελος των πολιτών»

Σε ότι αφορά την απλή αναλογική που εισαγάγει ο Κλεισθένης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης σημείωσε από το Περιφερειακό Συμβούλιο ότι εξαρχής είχε εκφράσει την αποδοχή του, σημείωσε ωστόσο ότι «η στάση της αντιπολίτευσης καταδεικνύει ταραχή, καθώς στην πράξη δεν έχει κάνει τίποτα για αυτή την αλλαγή, παρά μόνο παραμένει αυστηρά οχυρωμένη γύρω από τον εαυτό της και το μόνο της ενδιαφέρον εστιάζεται στη δημιουργία μηχανισμού προστασίας της».

Σε ότι αφορά τον προϋπολογισμό του 2019 της Περιφέρειας Πελοποννήσου ο κ. Τατούλης τόνισε ότι «αποτελεί τεκμήριο πολιτικής αξιοπιστίας και συνέπειας προς τη συμφωνία μας με τους πολίτες, καθώς αντικατοπτρίζει πλήρως το πολιτικό μας πρόγραμμα που ενέκριναν οι Πελοποννήσιοι». Εξέφρασε επίσης την ιδιαίτερη ικανοποίησή του γιατί για μια ακόμα φορά ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας είναι ιδιαίτερα επιτυχής, εφόσον είναι πλήρως ισοσκελισμένος, σύμφωνα με τις επιταγές του Καλλικράτη.

Απαντώντας για μια ακόμα φορά στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων με ΣΔΙΤ, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου σημείωσε ότι ποτέ δεν μετακινήθηκε από την πολιτική του θέση για το σπουδαίο αυτό έργο. «Οι πολίτες μας εμπιστεύτηκαν επανειλημμένα για το έργο αυτό και τιμούμε την καθαρή σχέση που έχουμε μαζί τους. Απ’ την άλλη πλευρά ανακύπτει ένα μεγάλο ζήτημα με τον τρόπο διαχείρισης των αποβλήτων της Καλαμάτας. Σήμερα υπήρξε νέα έκκληση του Δημάρχου Καλαμάτας προς εμένα να παρατείνω την κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη διαχείριση των απορριμμάτων».

Ειδική αναφορά έκανε ο κ. Τατούλης στην επιτυχία της περιφερειακής αρχής να βρίσκει διαρκώς πόρους προς όφελος των Πελοποννησίων πολιτών, «κάτι το οποίο δεν μας χαρίστηκε από καμία Κυβέρνηση. Τους διεκδικήσαμε και τους εξασφαλίσαμε με το σχεδιασμό μας, τη σκληρή δουλειά μας και την εμπειρία μας. Απ’ την άλλη πλευρά η πληθώρα των προγραμματικών μας συμβάσεων με τους Δήμους δείχνει το εξαιρετικό επίπεδο συνεργασίας μας και την αλληλεγγύη μας, σύμφωνα άλλωστε με το στρατηγικό αναπτυξιακό σχεδιασμό μας τον οποίο υπηρετούμε με απόλυτη συνέπεια». Απευθυνόμενος ωστόσο προς την αντιπολίτευση ο Περιφερειάρχης σημείωσε ότι ποτέ δεν βοήθησε το έργο της περιφερειακής αρχής, ούτε στην εξεύρεση πόρων, ούτε στην υλοποίηση των έργων.

 

Δ.Τ. Πέτρος Τατούλης «… (Η) Ιούδας φιλούσε υπέροχα»

«Όνειδος για αυτούς που προδίδουν την εμπιστοσύνη των πολιτών για χρίσματα»

 

«Ανεξάρτητοι απευθυνθήκαμε στους πολίτες το 2010 και το 2014. Ανεξάρτητοι θα απευθυνθούμε και το 2019 στους πολίτες και είμαστε βέβαιοι ότι και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την παράταξή μας» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης από το βήμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου σημείωσε ιδιαίτερα τη σχέση εμπιστοσύνης της παράταξης της πλειοψηφίας και της περιφερειακής αρχής με τους πολίτες, «η οποία αποτελεί την ειδοποιό μας διαφορά με την αντιπολίτευση. Πάντοτε μιλούσα και μιλάω με τους πολίτες, ιδιαίτερα δε με αυτούς που τα συστήματα και οι πολιτικές παρέες είχαν περιθωριοποιήσει. Η εμπιστοσύνη αυτών των ανιδιοτελών ανθρώπων αποτελεί διαχρονικά τη δύναμη των πολιτικών και των παρατάξεων. Σε αυτή την ευθεία μας σχέση με τους πολίτες στηριζόμαστε και όχι σε εργολάβους μέσων μαζικής ενημέρωσης που κατασκευάζουν τεχνητή επικοινωνιακή επαφή με τους πολίτες».

«Είναι γεγονός ότι υπήρξαν περιπτώσεις που δείξαμε υπερβάλλουσα εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που επιλέξαμε» συνέχισε ο κ. Τατούλης, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθησή του ότι «η κοινωνία θα διορθώσει αυτά τα λάθη και θα απορρίψει τα βαρίδια του 2014, όπως έκανε και με τα βαρίδια του 2010. Υπήρξε πρόσωπο που τιμήθηκε ιδιαίτερα από την παράταξή μας και εγκατέλειψε όλα όσα υποστηρίζαμε από κοινού, προκειμένου να εξασφαλίσει το χρίσμα βουλευτικής υποψηφιότητας από πολιτικό κόμμα. Αυτό αποτελεί ντροπή για οποιαδήποτε πολιτική φιλοδοξία».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here