Πρόσκληση αγροτών-ενεργών πολιτών και ΟΤΑ να δουν το ντοκιμαντέρ “Kiss the Ground-Φίλα το χώμα” στο NETFLIX με ελληνικούς υποτίτλους “Αυτή ακριβώς είναι η πρόταση και η φιλοσοφία από το “Meraki People”

1

Μπορεί να είναι εικόνα δέντρο και κείμενο που λέει "meraki people"Προσεχώς παρουσίαση και συζήτηση . για το πως θα ενεργοποιηθούν οι αγρότες του τόπου μας  ,για να γίνει πράξη οικονομικής και τουριστικής ανάπτυξης  στην περιοχή μας, για των καλό όλων!

 

Αφηγείται και χαρακτηρίζει τον Woody Harrelson, το Kiss the Ground είναι μια εμπνευσμένη και πρωτοποριακή ταινία που αποκαλύπτει την πρώτη βιώσιμη λύση στην κλιματική μας κρίση.

Το Kiss the Ground αποκαλύπτει ότι, με την αναγέννηση των εδαφών του κόσμου, μπορούμε να σταθεροποιήσουμε πλήρως και γρήγορα το κλίμα της Γης, να αποκαταστήσουμε τα χαμένα οικοσυστήματα και να δημιουργήσουμε άφθονο εφοδιασμό με τρόφιμα.

Χρησιμοποιώντας συναρπαστικά γραφικά και γραφικά, μαζί με τα εντυπωσιακά πλάνα της NASA και της NOAA, η ταινία απεικονίζει τέλεια πώς, με τη μείωση του ατμοσφαιρικού άνθρακα, το έδαφος είναι το λείπει κομμάτι του παζλ για το κλίμα.

Αυτή η ταινία είναι σε θέση να καταλύσει ένα κίνημα για την επίτευξη του αδύνατου – να λύσει τη μεγαλύτερη πρόκληση της ανθρωπότητας, να εξισορροπήσει το κλίμα και να εξασφαλίσει το μέλλον των ειδών μας.

Kiss the Ground Film Trailer (2020)

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. Ευχαριστώ τον Κο Φωτη Τζιβελοπουλο για την φιλοξενη ενημερωση των πολιτων της ΘΥΡΕΑΣ! Ευελπιστουμε οι αγρότες της περιοχης μας να αντιληφουν τον κομβικό ρόλο που μπορουν ΕΝΕΡΓΑ να ΠΑΙΞΟΥΝ στην ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ και στις συνθηκες διαβιωσης πολλών ανθρώπων μεσω της τροφης!
  Ετσι θα μπορέσει να γινει η περιοχη παραδειγμα προς μίμηση! και οι κάτοικοι πρέσβεις αλλαγης ΔΙΕΘΝΩΣ με τους αγρότες στο ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ, ενεργους παραγοντες και πρωροπόρους όπους τους πρεπει !!
  Εξ αλλου θεσμικα ειναι οι καλύτεροι φροντιστές περιβάλλοντος και απο τα πλέον παραγωγικά μέλη της τοπικης κοινωνίας. Οι αγροτικες ενασχολίσεις είναι αδιαφιλονίκητα οι πλεον δυναμικοί μοχλοί ουσιαστικής ανάπτυξης και ευημεριας! Οι αγροτες, όχι παρατηρητές αρνητικών εξελίξεων και απογοητευσης αλλά πρωταγωνιστές στην επιβεβλημενη αλλαγή που χρειάζεται να γινει παντου στον πλανήτη!

  Βρίσκομαι στην μακρυνή Ολλανδια
  a) για να ερθω σε επαφη με τα Πανεπιστημια που κανουν ερευνες και μετρησεις για την συμβολη της ΦΥΣΗΣ στις ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ https://weblog.wur.eu/spotlight/natural-capital/ και
  b) να επισκεφθω την ΜΠΛΕ ΠΟΛΗ (Blue City https://www.bluecity.nl/) όπου ειναι το κεντρο ΒΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ για νεους ανθρωπους και νεες επιχειρησεις. Και ναι αρκει να πιστεψουμε οτι μπορουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να φτιαξουμε το “ΜΠΛΕ ΧΩΡΙΟ” θυλακα καινοτομιας και εισοδηματων για να αναβιωσουμε τα χωρια μας.

  Το να ενεργοποιηθουν οι αγροτες μιας περιοχης σημαινει καλυτερευση της ποιότητας των τροφίμων, καλλιτερευση των εκπομπών του άνθρακα άρα συμβολη στην λυση για το περιβάλλον και καλυτερευση των παρεχομενων υπηρεσιων στους επισκέπτες μας ολιστικα!

  Αξιζει τον κοπο να το δείτε το documentaire… γιατι να ξερετε ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here