Πρόσκληση σε ημερίδα της Μονάδας Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Νότιας Πελοποννήσου στο Ναύπλιο

0
Πρόσκληση σε ημερίδα της Μονάδας Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Νότιας Πελοποννήσου που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022, στο Θέατρο Τριανόν, στο Ναύπλιο
 
Η Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Νότιας Πελοποννήσου (τέως Φορέας Διαχείρισης Πάρνωνα, Μουστού, Μαινάλου και Μονεμβασίας), του Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.), σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων – Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. (Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού – Περιβάλλοντος – Αθλητισμού – Τουρισμού), συνδιοργανώνουν Ημερίδα, με θέμα: «Δράσεις Διαχείρισης για τη Διατήρηση της Βιοποικιλότητας και την Προστασία Ειδών και Οικοτόπων – Παρουσίαση αποτελεσμάτων» στο πλαίσιο του Ε.Π. ΥΜΕΠΕΡΑΑ, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 09:30 π.μ., στην αίθουσα του θεάτρου «ΤΡΙΑΝΟΝ» στην πλατεία Συντάγματος, στο Ναύπλιο Αργολίδας.
 
Στην ημερίδα, οι επιστημονικοί υπεύθυνοι των δράσεων θα παρουσιάσουν τις διαχειριστικές δράσεις που στοχεύουν στη βελτίωση του καθεστώτος διατήρησης οικοτόπων και ειδών των οδηγιών 92/43/ΕΟΚ και 2009/147/ΕΚ, την πρόοδο υλοποίησης αλλά και τα αποτελέσματα των διαχειριστικών δράσεων που εφαρμόστηκαν.
 
✍️ ✍️ ✍️ Οι εργασίες της ημερίδας είναι ανοιχτές για το κοινό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση και δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε επικοινωνείτε με τη Μονάδα Διαχείρισης στο τηλ. 2755022021 (εσωτ. 2 ή 5).
Θα χαρούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "H Μονάδα Διακείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Νότιας Πελοποννήσου Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος Κλιματικής Αλλαγής (Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.), συνεργασία με Δήμο Ναυπλιέων Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ., συνδιοργανώνουν Ημερίδα με θέμα: Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α. Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής <<Δράσεις Διαχείρισης για τη Διατήρηση της Βιοποικιλότητας & την Προστασία Ειδών & Οικοτόπων- Παρουσίαση αποτελεσμάτων>> στο πλαίσιο του Ε.Π. ΥΜΕΠΕΡΑΑ 25 Νοεμβρίου 2022 Ώρα Προσέλευσης: 09:30 π.μ. Ναύπλιο Αργολίδας, Πλατεία Συντάγματος στην αίθουσα του θεάτρου ΤΡΙΑΝΟΝ ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. -ΥΜΕΠΕΡΑΑ ΕΣΠΑ - 204-206"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here