Πρόταση ενεργού πολίτη προς τους υποψήφιους δημάρχους Βόρειας Κυνουρίας…

0

Πρόταση προς τους υποψήφιους δημάρχους Βόρειας Κυνουρίας: Κύριοι, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, ο δήμος μας αποτελείτε από πολλά χωριά, και τα περισσότερα είναι πολύ μακρυά από την έδρα του δήμου, το Άστρος.

Συγκοινωνιακή σύνδεση δεν υπάρχει, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Για να πάρει ένα πιστοποιητικό ή για να κάνει ένα γνήσιο υπογραφής, ένας κάτοικος, θα πρέπει να πάει στο Άστρος. Από τον Άγιο Ανδρέα εως το Άστρος ένα ταξί, κοστίζει πάνω από είκοσι ευρώ, πήγαινε – έλα. Δεν μιλάω για χωριά πιο απομακρυσμένα, π.χ. τον Πραστό, τον Άγιο Πέτρο, κ.λ.π.

Η πρόταση είναι να δώσετε το δικαίωμα της έκδοσης πιστοποιητικών και θεώρησης του γνησίου της υπογραφής, στον πρόεδρο της κάθε τοπικής κοινότητας. Σε κάθε τοπικό διαμέρισμα, να τοποθετήσετε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, και έναν εκτυπωτή, και σε καθορισμένες ώρες και ημέρες, ο πρόεδρος της κοινότητας να προβαίνει στις ως άνω εργασίες. π.χ. δύο φορές την εβδομάδα, τα απογεύματα 18:00-20:00 .

Έτσι θα εξυπηρετήσετε τον ηλικιωμένο κάτοικο του δήμου σας, και όποιον άλλο πολίτη το επιθυμεί, γλιτώνοντάς τους από την ταλαιπωρία μετάβασης στο Άστρος καθώς και από το οικονομικό κόστος.

#εξυπηρετηση_του_πολίτη_στην_πράξη

Παναγιώτης Πετρής

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here