Πρόταση Μαντά για ψήφισμα του Δ.Σ για την ελαιοπαραγωγή & Δύο ερωτήματα εκτός Η/Δ

0

Κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ.Π.Μαντάς, ενημέρωσε το σώμα σχετικά με email που είχε αποστείλει και αφορούσε ,αίτημα για συζήτηση στο Δ.Σ και την έκδοση ψηφίσματος, σχετικά με την ελαιοπαραγωγή και τις θετικές ωφέλειες που ψηφίστηκαν πρόσφατα.

Στην συνέχεια απάντησε ο κ δήμαρχος κ Γ.Καμπύλης, ο οποίος είπε ότι συμφωνεί αρχικά επί της αρχής, και πρότεινε να συζητηθεί το θέμα ως μοναδικό σε άλλη συνεδρίαση, καθώς ενημέρωσε ακόμα ,για τις  ενέργειες που έχει κάνει στο υπουργείο μαζί με τον κ.Καμπουρολία ,υπεύθυνου πρωτογενή τομέα, και στην πρόσφατη τηλεδιάσκεψη, με του Γ.Γ του υπουργείου.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ κ.Πλακοκέφαλος  συμφώνησε και επισήμανε, ότι θα πρέπει να συζητηθεί μαζί και το θέμα των καστανοπαραγωγών, και  έτσι ορίστηκε την ερχόμενη Τρίτη ,να συζητηθεί το θέμα και όλοι να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Επιμέλεια-ρεπορτάζ Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo kynouria

Στην συνέχεια ο κ Μαντάς, έκανε δύο ερωτήματα εκτός Η/Δ. Το ένα αφορούσε χρηματοδότηση για το σχολείο Π.Άστρους και το το άλλο, τον υποθαλάσσιο φωτισμό ,στο λιμάνι του Π.Άστρους.

Απάντηση έδωσε ο δήμαρχος, ο οποίος είπε για το πρώτο ,ότι θα πρέπει να ήταν ενήμερος, γιατί πάρθηκε απόφαση στη οικονομική επιτροπή για χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης…και για το δεύτερο, ότι είναι νωρίς ακόμα…

δείτε παρακάτω το σχετικό video

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here