Πυρετώδης η προετοιμασία του Δήμου μας για τον εορτασμό της Β’ Εθνοσυνέλευσης στο Άστρος, παρουσία της προέδρου της Δημοκρατίας

1

Επικοινωνήσαμε σήμερα με τον Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργο Καμπύλη, ο οποίος μας επιβεβαίωσε ότι θα πραγματοποιηθούν εφέτος οι εκδηλώσεις για την επέτειο της Β’ Εθνοσυνέλευσης στο Άστρος, ιδιαίτερα  μάλιστα θα μας τιμήσει με την παρουσία της κατά την ημέρα αυτή, η  πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Μας επισήμανε ο κ. δήμαρχος ,ότι η εκδήλωση δεν θα είναι ανοικτή προς το κοινό, θα παραβρεθούν αυστηρά περίπου 20 άτομα με προσκλήσεις, πάντα λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και προστασίας για την πρόληψη του κορονοϊού COVID-19

 Σήμερα είχε συνάντηση στο χώρο Εθνοσυνέλευσης με κλιμάκιο της Προεδρίας της Δημοκρατίας, προετοιμάζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη μέρα του εορτασμού. Τα συνεργεία του Δήμου δουλεύουν πυρετωδώς προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την Παρασκευή.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 10:30 και θα ολοκληρωθούν 11:15.Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τέλεση επίσημης δοξολογίας στο χώρο της Β Εθνοσυνέλευσης, κατάθεση στεφάνου από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την ανάγνωση του πανηγυρικού λόγου ,από τον Καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου κ.Νίκο Αλιβιζάτο.

Στην συνέχεια η  πρόεδρος της Δημοκρατίας, θα επισκεφθεί το Δημαρχείο του Άστρους.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Χαιρετίζουμε τον εορτασμό στον “Ιερό Χώρο” της ‘Β Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, μας τιμά η παρουσία της .

    Ας λέμε “τα σύκα σύκα”. Ευχαριστούμε το δήμαρχο μας και όλους που βοήθησαν να γίνει αυτή η τελετή για την προβολή του Άστρους και του δήμου μας, με την αναγνώριση τηw σπουδαιότητας της Β” Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων, όλοι μας ξέρουν από την Εθνοσυνέλευση.

    Η τοπική κοινωνία δεν ξεχνά τίποτα και απαιτεί. Δεν γιορτάζουμε μόνο μια φορά το χρόνο, αλλά τα έχουμε πάντοτε ανοικτά και τα προβάλουμε πάντοτε όπου μπορούμε και στην ιστοσελίδα του δήμου μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here