Π.Μαντάς: Συνεχίζουμε μαζί δυναμικά,πάνω στις αρχές που μας οδήγησαν στην δημοτική αρχή, με “ανανέωση- συμμετοχή νέων ανθρώπων,αντιλήψεων και ιδεών!”

0

Πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη επίσημη συνάντηση των μελών της “Ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης πολιτών”ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, καθώς και η κοπή της πίτας για την νέα χρονιά,παρουσία ιδρυτικών και νέων φίλων της παράταξης.

Σκοπός της συνάντησης ,ήταν να διαμορφώσουν το πλαίσιο δράσης  της παράταξης,καθώς να δώσουν  και το  εναρκτήριο λάκτισμα της προεκλογικής περιόδου και να ανακοινωθεί  η  υποψηφιότητα για την δημαρχία της Β.Κυνουρίας του νυν δημάρχου κ. π.Π.Μαντά ,ως υποψηφίου στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την κοπή της πίτας και την ανταλλαγή ευχών για καλή και δημιουργική χρονιά…Στην συνέχεια ο κ.Π.Μαντάς,παρουσίασε σε 20 σελίδες,την 9χρονη πορεία της θητείας της δημοτικής παράταξης.

Δείτε παρακάτω τις διαφάνειες που παρουσίασε, με  κεντρικό  προεκλογικό σύνθημα…

ΑνατρέψαμεΔημιουργήσαμε Συνεχίζουμε»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Δείτε παρακάτω σχετικό video & photos…

Επιμέλεια -Παρουσίαση-Ρεπορτάζ: Φώτης Τζιβελόπουλος & Tem Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ

-Αναλυτική περιγραφή του κ.Π.Μαντά:
-Τί πετύχαμε στην διοικητική-οικονομική διαχείριση  και ανταποδοτικότητα του δήμου μας; Το δείχνει η πρόσφατη μελέτη,χωρίς να έχουν υπολογιστεί οι κοινωνικές δομές του δήμου μας…
Συνεχίζουμε με την ενεργειακή αναβάθμιση των δημοτικών κτηρίων,την μεταφορά παιδικών σταθμών στο σχολείο της Μελιγούς και την κατασκευή δημαρχείου…”

Δείτε παρακάτω μερικά βασικά απολογιστικά θέματα, που δείχνουν ποιο είμαστε και τι κάναμε ως δημοτική αρχή…
Κλείσιμο της χωματερής που παραλάβαμε…
Δημιουργήσαμε την  μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων και την ανακύκλωση…
Συνεχίζουμε με την ανακύκλωση στην πηγή…
Είμαστε έτοιμοι να υπογράψουμε με εταιρεία την απομάκρυσή και διαχείριση του υπολείμματος.,,Καταφέραμε να έχουμε τα χαμηλότερα δημοτικά τέλη.
Έργα αναπτυξιακά,έργα καθημερινότητας,οδοποιίας,ύδρευσης,κοινωνικές δομές,τουριστική προβολή,συνεργασίες με συλλόγους,επαγγελματικούς,πολιτιστικούς και αθλητικούς.

Ενημέρωση και διάλογος που ξεκινά άμεσα, μέσα από την σελίδα της παράταξης μας στο fb
Θα αναλύουμε και θα προβάλουμε τι κάναμε,θα δεχόμαστε γόνιμη κριτική και σχολιασμό ώστε να γίνουμε καλύτεροι.
ΟΧΙ όμως κριμένοι  πίσω από κουκούλες και ανώνυμα φίλτρα και blogs,που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια την προεκλογική περίοδο στην περιοχή μας.
Η πληροφορία πρέπει να δίνεται και η  κριτική  πρέπει να γίνεται και να επιστρέφεται επωνύμως.

Η ανανέωση του ψηφοδελτίου μας,θα παγιώσει το θετικό κλίμα της παράταξης….

Στις εκλογές δεν υπάρχει η λογική της κρίσης αλλά της σύγκρισης και ποιους έχουμε απέναντί μας…Έχουμε το παλιό κοινωνικό,οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο που έχει δοκιμαστει και αποτύχει…ανέφερε παραδείγματα…Επίλογος

Αυτά ήταν επιγραμματικά τα θέματα που αναλύθηκαν από τον δήμαρχο και το πλαίσιο δράσης της παράταξης του.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το astros-kynoyrianews.gr θα προβάλει αμερόληπτα τις θέσεις και τα προγράμματα όλων των υποψηφίων δημοτικών παρατάξεων,καθώς θα δώσει και βήμα διαλόγου μέσα από προγραμματισμένες  εκπομπές…

Νέα στήλη & Live Streaming στο astros-kynourianews.gr για τις επικείμενες «Εκλογές 2019» Πρόσκληση υποψηφίων στην εκπομπή “Εσύ έχεις τον λόγο!”

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here