Σήμερα ο Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός 2018

0
Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός 2018
“ΘΗΛΑΣΜΟΣ: Θεμέλιο Ζωής”
Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού*, το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας διοργανώνει όπως κάθε χρόνο, τον 9ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό. Εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε περισσότερες από 50 πόλεις της Ελλάδας από τις κατά τόπους εθελοντικές ομάδες υποστήριξης που είναι μέλη του Πανελλήνιου Δικτύου Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Θηλασμού και Μητρότητας.
Για τις πόλεις Τρίπολη και Λεωνίδιο την διοργάνωση έχει αναλάβει και φέτος η
“ΑΡΚΑΔΙΑ: Ομάδα Εθελοντών Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας”(https://www.facebook.com/groups/arkadia.thilasmos/)
και σας προσκαλεί την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 11:00 π.μ. (προσέλευση) στην ΤΡΙΠΟΛΗ – Πλατεία Πετρινού (σε περίπτωση κακοκαιρίας στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης) και στο ΛΕΩΝΙΔΙΟ – “Δίπορτο” καφέ μπαρ σε αυτή την εκδήλωση γιορτή για τον μητρικό θηλασμό! Καθώς ο θηλασμός είναι ελεύθερος και δεν υπακούει σε ωράρια, τα παιδιά που θα θέλουν να θηλάσουν γύρω στις 12.00 μ. θα καταμετρηθούν την ίδια ώρα στις συμμετέχουσες πόλεις της χώρας!
Διαβάστε περισσότερα εδώ.
w.leonidion.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here