Σήμερα 16/12: “Έκκληση για αίμα” στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αγ.Παύλου στο Άστρος.

0

Κάνουμε έκκληση σε όλους τους αιμοδότες της περιοχής μας που είναι υγιείς και μπορούν να αιμοδοτήσουν, να μην αμελήσουν την σπουδαία αυτή πράξη αγάπης προς τον συνάνθρωπο και να προσέλθουν την Τετάρτη 16/12/20 (09:30-13:30), στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αγ.Παύλου στο Άστρος.

  H ανάγκες της αιμοδοσίας για προσφορά αίματος είναι πολύ μεγάλες. Η πανδημία covid-19 έχει επηρεάσει τη ζωή μας σε όλες τις εκφάνσεις της. Οι περιορισμοί στις μετακινήσεις των πολιτών και το αίσθημα ανασφάλειας λόγω των συγκυριών έχουν επηρεάσει την προσέλευση εθελοντών και τα αποθέματα σε αίμα παρουσιάζουν δραματική μείωση. Οι ανάγκες για αίμα εξακολουθούν όμως να είναι μεγάλες.  

Η αιμοδοσία είναι ασφαλής και γίνεται με βάση την τήρηση όλων των πρωτοκόλλων πρόληψης και υγιεινής. Η μετακίνηση προς την αιμοδοσία έχει προβλεφθεί στέλνοντας με SMS προς 13033 τον κωδικό (4) _____Ονοματεπώνυμο_____Διεύθυνση Κατοικίας ή συμπληρώνοντας στο ειδικό έντυπο μετακίνησής την ένδειξη (4) .

  Παρακαλούμε όλους τους πολίτες να προσέλθουν στην αιμοδοσία, τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας και φορώντας μάσκα. Ειδικά σε αυτήν την περίοδο, που το σύστημα υγείας δοκιμάζεται, η ανάγκη για προσφορά αίματος είναι ακόμα μεγαλύτερη». Ας δείξουμε την έμπρακτη αλληλεγγύη και την συμπαράστασή μας σε όλους εκείνους τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται. Ας μην αφήσουμε κανέναν να κινδυνέψει.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here