Σημαντικά έργα για την Αρκαδία με την υπογραφή του Πέτρου Τατούλη και Εντός των ημερών δίνεται η έγκριση υπογραφής…

0

Δ.Τ. Σημαντικά έργα για την Αρκαδία με την υπογραφή του Πέτρου Τατούλη

Η υλοποίηση σημαντικών έργων για την Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας δρομολογήθηκε μετά την υπογραφή τους από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη, την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019.

Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου υπέγραψε τις συμβάσεις υλοποίησης των έργων «Εργασίες συντηρήσεων – αποκατάστασης τοπικών βλαβών σε τάπητες, πρανή και τεχνικά έργα για την οδική ασφάλεια κατά τμήματα στο εθνικό δίκτυο αρμοδιότητας Π.Ε. Αρκαδίας» και «Άρση επικινδυνότητας – συντήρηση της ΠΕΟ Τρίπολης – Μεγαλόπολης (περιοχή Μακρυσίου)» και τη δημοπράτηση των έργων «Αποκατάσταση βατότητας δρόμων που συμβάλλουν στην επαρχιακή οδό Άστρους – Λεωνιδίου (περιοχή Κορακοβουνίου)» και «Επένδυση τάφρων και τσιμεντοστρώσεις κόμβων στο επαρχιακό δίκτυο Π.Ε. Αρκαδίας».

Δ.Τ. Πέτρος Τατούλης «Υπογράφεται η σύμβαση για τα δίκτυα του Αναβάλου προς Φίχτια και Μοναστηράκι»

«Εντός των ημερών δίνεται η έγκριση υπογραφής της σύμβασης για το έργο των δευτερευόντων δικτύων του Αναβάλου προς Φίχτια και Μοναστηράκι και την ολοκλήρωση της μελέτης προς τις περιοχές Μπόρσα και Μαλαντρένι» ανακοίνωσε από την Αργολίδα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019.

«Παραμένουμε αυστηρά προσηλωμένοι στο στόχο μας, που δεν είναι άλλος από το να εξασφαλίσουμε την άρδευση και της τελευταίας σπιθαμής παραγωγικής γης στην Αργολίδα» τόνισε ο Πέτρος Τατούλης και σημείωσε «χωρίς την αφοσίωσή μας, την απόλυτη συνέπεια στις ευθύνες που έχουμε αναλάβει και την εμπιστοσύνη των πολιτών στο πολιτικό μας σχέδιο, το έργο αυτό δεν θα είχε σωθεί. Όλα αυτά τα πετυχαίνουμε γιατί ξέρουμε πολύ καλά τον τόπο και τους ανθρώπους του, ξέρουμε τις ανάγκες τους και δουλεύουμε σκληρά, παρά τις αντίξοες συνθήκες».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here