Σημαντικά έργα στη Μεσσηνία & την Νεάπολη…

0

Δ.Τ. 800.000 ευρώ για έργα στη Μεσσηνία εξασφάλισε ο Πέτρος Τατούλης στο ΠΔΕ της Περιφέρειας

Σημαντικά έργα για την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας συνολικού προϋπολογισμού 800.000 ευρώ σχεδόν εξασφάλισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Πρόκειται για τα έργα «Ανακατασκευή πατρικής οικίας Μαρίας Κάλλας» με προϋπολογισμό 300.000 ευρώ, «Ανάπλαση ιστορικών χώρων και διαμόρφωση κεντρικής πλατείας Τ.Κ. Δωρίου Δήμου Οιχαλίας» με προϋπολογισμό 247.000 ευρώ, και την αύξηση του προϋπολογισμού του συνεχιζόμενου έργου «Αγροτικός Εξηλεκτρισμός Π.Ε. Μεσσηνίας» κατά 200.000 ευρώ.

«Συνεχίζουμε μαζί με τους πολίτες την προσπάθεια ανάδειξης των χωριών που αποτελούν την κοιτίδα του πολιτισμού και της παράδοσής μας» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

Δ.Τ. 1,5 εκατομμύριο ευρώ για το γυμναστήριο της Νεάπολης εξασφάλισε ο Πέτρος Τατούλης

1,5 εκατομμύριο ευρώ εξασφάλισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για την ανέγερση του κτιρίου Γυμναστηρίου Νεάπολης (Γυμνασίου, ΓΕΛ Νεάπολης, 1ου ΕΠΑΛ) στη Δ.Κ. Νεάπολης του Δήμου Μονεμβασιάς.

«Πρόκειται για ένα έργα μεγάλης σημασίας για τον αθλητισμό, στον οποίο έχουμε δώσει προτεραιότητα και επενδύουμε ήδη σημαντικούς πόρους, αλλά και την ενδυνάμωση μιας περιοχής που βρίσκεται στο άκρο της Πελοποννήσου και αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here