Σκέψεις του Πέτρου Χάρβαλου υποψηφίου του συνδυασμού «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ» για τη Κοινότητα Παραλίου Άστρους

0

Δελτίο τύπου

Αγαπητοί φίλοι,
επιλέγω άλλη μία φορά επώνυμα να εκτεθώ στην κρίση σας δεδομένου ότι είμαι ένας, ανάμεσα σε ίσους συνοδοιπόρους του συνδυασμού “ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ” υποψήφιος για την Κοινότητα Παραλίου Άστρους. Επιλέγω αυτή τη χρονική στιγμή γιατί τώρα πλέον όλοι οι συνδυασμοί έχουν ανακοινωθεί.

Οι (πρωτόγνωρες για μας) φήμες που διοχετεύτηκαν όλο αυτό το διάστημα για κάποιους ανθρώπους που τόλμησαν να συμμετάσχουν, από κάποιους που μάλλον ξέρουν τα κατατόπια και το πώς θα κινηθούν φάνηκαν να έχουν αποτέλεσμα. Στη φήμη ότι κατεβαίνω υποκινημένος από συγκεκριμένη δημοτική παράταξη (Μαντάς) και ότι αυτό στο τέλος θα φανεί είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

1.Αποχώρησαν (ενώ είχαμε συμφωνήσει) δύο μέλη που είχαν δηλώσει δυναμικά ότι θα συμμετάσχουν στη Νέα προοπτική.

2.Διαπιστώθηκε ατολμία σε νέους ανθρώπους στη συνέχεια να συμμετάσχουν στο συνδυασμό. Τελικά παρά τη λυσσαλέα προσπάθεια κάποιων τα καταφέραμε, οι τολμηροί βρέθηκαν. Και στις δύο περιπτώσεις η φήμη είχε αποτέλεσμα γιατί κανείς από τους παραπάνω δεν ήθελε (δικαιολογημένα) να συμμετάσχει στην (άκουσον άκουσον) διάσπαση του χωριού, παρά την προσωπική μου διαβεβαίωση ότι αυτό δεν ήταν η αλήθεια, αλλά ένα τέχνασμα των αντιπάλων? ΦΙΛΩΝ.

Δεν κατάφερα να πείσω γιατί μάλλον υπάρχουν λίγοι άνθρωποι που με ξέρουν κι οι πιο πολλοί δεν γνωρίζουν ότι δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός (Μαυρογιαλούρος) Σχετικά με την επιστολή και την αποδοχή της πρότασης γνωστού συμπατριώτη και φίλου για γενική συνέλευση το Σάββατο του Λαζάρου στο διοικητήριο με σκοπό να πάμε σε κοινό ψηφοδέλτιο θέλω να επικαλεστώ τη μαρτυρία του παρά τις δυσκολίες ( μιας και υπήρχε σύσταση είδη του ψηφοδελτίου κατά τα 4/5) και δεύτερον την ομολογία του ότι την ιδέα αυτή του τη μεταβίβασα προσωπικά πριν από περίπου ένα χρόνο μεσημέρι στο Γαλαξία.

Κάποιοι με αποκάλεσαν εχθρό. Κάποιοι κυκλοφορούν φήμες για υστεροβουλία και σκοπιμότητα της υποψηφιότητάς μου. Κάποιοι συνεχίζουν να με χαρακτηρίζουν ΜΑΝΤΙΚΟ.

Αν και όλοι βλέπουν ότι δεν είμαστε όλοι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ όπως δηλώνουμε, δεδομένου ότι επιλέγουν να βρίσκονται πολύ συχνά παρέα με κάποιους, εμάς μας παρουσιάζουν εξαρτώμενους

 Χαλαρώστε βρε παιδιά. Είπαμε να υπηρετήσουμε τον τόπο μας και να μην συμμετέχουμε μόνο στην υψηλή κριτική. Δεν ήρθαμε να διχάσουμε. Δεν έχουμε ξαναθητεύσει. Η σχέση μας με το Δήμαρχο (πέρα από την προσωπική μας γνώμη) περιορίζεται σε μία συμφωνία για το γήπεδο και την τόλμη μας να υπηρετήσουμε την ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ (όπως την αποκαλούμε τελευταία) τον ΑΧΙΛΛΕΑ μας, που αποδεδειγμένα υπηρετήσαμε πάντα στη ζωή μας. Χαλαρώστε για να περάσουμε καλή μάχη προεκλογικής περιόδου χωρίς πισώπλατα μαχαιρώματα.

Δεν θα το κάνουμε κι αν προκληθούμε θα μιλήσουμε όπως ξέρουμε. ΕΠΩΝΥΜΑ. Είμαστε ανοιχτοί και προτείνουμε το δημόσιο διάλογο που δεν έγινε, να γίνει τελικά όποτε και όποιοι το θελήσετε στο διοικητήριο για να έχουν την ευκαιρία οι συμπατριώτες ψηφοφόροι μας να γνωρίσουν με ποιους έχουν να κάνουν και να δεσμευτούμε απέναντί τους. Για το πότε θα το συμφωνήσουμε.

Με τιμή και πραγματικά φιλικούς προς όλους χαιρετισμούς.
Πέτρος Χάρβαλος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here