“Σκηνές” απείρου κάλλους στο δημοτικό συμβούλιο – Αποχώρησε από την συνεδρίαση του Δ.Σ σύσσωμη η παράταξη Μαντά

0

Απερίγραπτου κάλλους «σκηνές» ζήσαμε χθες,κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Β.Κυνουρίας ,στο θέμα των αναμορφώσεων του προϋπολογισμού.

Η διαφωνία ξεκίνησε με τις αναμορφώσεις προϋπολογισμού και την μεταφορά χρημάτων από κωδικούς  για να πληρωθούν τρέχοντα τιμολόγια, που στην συνέχεια, τα ποσά αυτά θα συμπληρωθούν πάλι σε νέες αναμορφώσεις προϋπολογισμού…

Τα πράγματα ξέφυγαν,όταν ο κ Π.Μαντάς ζήτησε ορισμένες διευκρινήσεις,καθώς στην τοποθέτησή του ανέφερε, ότι σε κωδικούς που αφορούν έργα στην τ/κ Κορακοβουνίου και Πραστού ,λέγονται ανακρίβειες και ψέματα από αντιδημάρχους και προέδρους στα καφενεία, ότι δεν υπάρχουν λεφτά σε αυτούς του κωδικούς από την προηγούμενη δημοτική αρχή….

Στην συνέχεια απάντησε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ.Σαμαρτζής και ο πρόεδρος της τ/κ Πραστού κ.Δ.Πετρής ,με κατηγορίες προς τον κ.Π.Μαντά …Ακολούθησε η απάντηση του κ.Μαντά και η ανταπάντηση του αντιδημάρχου κ.Σαμαρτζή….με τα πράγματα να ξεφεύγουν με “ακατάλληλη” φράση που χρησιμοποίησε στην τοποθέτησή του. Κατόπιν ο πρόεδρος του Δ.Σ κ.Πλακοκέφαλος, όταν του ζήτησε αμέσως να ανακαλέσει,τότε ο κ.Σαμαρτζής ζήτησε συγνώμη…

Ακολούθησε σκληρή απάντηση από τον κ.Π.Μαντά, ο οποίος αποχώρησε αμέσως από την συνεδρίαση με την παράταξη του ,ως ένδειξη διαμαρτυρίας ….

Κλείνοντας πήρε τον λόγο ο δήμαρχος κ.Γ.Καμπύλης,ο οποίος επισήμανε πως το σημερινό θέμα ήταν αναμορφώσεις προϋπολογισμού, ενώ οι πολιτικές και η παράταξη του κ.Μαντά κρίθηκαν από τους δημότες πριν δύο μήνες και δεν μπορεί να υπερασπίζονται αυτές τις πρακτικές.

Δείτε παρακάτω τα σχετικά videos για να βγάλετε τα δικά σας  συμπεράσματα…

Επιμέλεια-Παρουσίαση- Ρεπορτάζ:Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria -Κοιν.Σ.Επ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here