Στην εκπομπή «ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ!», ο αντιδήμαρχος κ.Δ.Γκαύρος,δίνει απαντήσεις για τις ζημιές του οδικού δικτύου του δήμου μας…Μέρος 1ο

2

Στην εκπομπή «ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ!» ο  σημερινός καλεσμένος του Φώτη Τζιβελόπουλου ήταν ο αντιδήμαρχος κ.Δ.Γκαύρος,υπεύθυνος έργων και πολιτικής προστασίας του δήμου μας.

Στην σημερινή μας εκπομπή, ο αντιδήμαρχος κ.Δ.Γκαύρος ,έδωσε απαντήσεις στα προσωπικά ερωτήματά μου,καθώς και στα δικά σας ερωτήματα, όπως εσείς μου τα έχετε μεταφέρει.

Ερωτήματα που τέθηκαν ήταν εκείνα που αφορούσαν ,τις τελευταίες ζημιές από την κακοκαιρία στο δήμο μας.Όπως και τί ενέργειες έχει κάνει ο δήμος μας μέχρι σήμερα….πού σταματούν οι αρμοδιότητές του και πού ξεκινάνε της Περιφέρειας.Καθώς και για την συνεργασία,μεταξύ περιφέρειας και δήμου και αν υπάρχουν τα κονδύλια για την αποκατάσταση των ζημιών,κυρίως στον ορεινό όγκο όπου τα προβλήματα είναι και μεγαλύτερα.

Δείτε το σχετικό video…

Δείτε παρακάτω τί μας απάντησε στο ερώτημα σχετικά με τις κατηγορίες τις αντιπολίτευσης ,ότι τα χρήματα που δόθηκαν από το υπουργείο εσωτερικών για τις ζημιές του “Ζορμπά”,δεν  έχουν έχουν εξυπηρετήσει  το σκοπό αυτό…αλλά ισχυρίζονται πως αντιθέτως διατίθενται, σε μικρά προεκλογικά έργα!

Δείτε παρακάτω στο σχετικό video, τί μας απήντησε …

Ακολουθεί εδώ το δεύτερο μέρος ,με ερωτήματα που αφορούσαν,την ανάπλαση & το φωτισμό των εισόδων του Άστρους έδρα του δήμου,για τις πινακίδες που μπήκαν πρόσφατα και τις ελλείψεις που υπάρχουν ακόμα...για τις λακκούβες,για το δρόμο στο Μουστό και την πολιτική προστασία του δήμου…

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σχόλιο στο fb
    Σοφοκλης Γαρδικιωτης Αγαπητέ Φώτη, καλή η παρέμβασή σου. Εχω ομως αντιρρήσεις με τον κ,Γκαύρο και συγκεκριμένα. Το ρέμα πίσω από τον Αγιο Νικόλαο ανήκει στην επιστασία και ειδικώτερα στην εταιρεία υδρευσης του Δήμου γιατί ειναι κλειστός υπόνομος ομβρίων υδάτων, ασχετα αν πέφτουν μέσα και λύμματα από επιτήδιους και θα επρεπε ανά 10-15 μέτρα να ανοιχτούν ανθρωποθυρίδες καθαρισμού με την σχετική τους σχάρα ωστε να σταματήσει η βρώμα και το κουνούπι που μας εχει τρελλάνει χειμώνα-καλοκαίρι. Αρα υπήρξε παραπληροφόρηση για το θέμα αυτό. Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
    Διαγραφή ή απόκρυψη

  2. Σχόλιο στο fb
    Σοφοκλης Γαρδικιωτης Σχετικά με το σταυροδρόμι της Ραχούλας και την κατάσταση του δρόμου μέχρι τον Αγιο Νικόλαο καμμία ενέργεια μέχρι τώρα. Εχουμε σπάσει τα αυτοκίνητα μας. Ουδεμία ενέργεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here