Στην εκπομπή “Εσύ έχεις τον λόγο!” καλεσμένος ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Στέλιος Κούλογλου

0

Στην εκπομπή «ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ!» ο  σημερινός καλεσμένος του Φώτη Τζιβελόπουλου ήταν ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ.Στέλιος Κούλογλου.

Σήμερα το απόγευμα επισκέφθηκε το Άστρος ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  κ.Στέλιος Κούλογλου,συνοδευόμενος από τον κ. Στάικο ,εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας,καθώς και από τον συντοπίτη μας κ. Γιώργο Δαλιάνη, υποψήφιο π/σ με τον συνδυασμό “Νέοι δρόμοι για την Πελοπόννησο”,με επικεφαλής τον Γ.Δέδε.

Όπως γνωρίζετε, ο κ Κούλογλου είναι ένας διαχρονικά μάχιμος δημοσιογράφος ,αλλά και στην θητεία του ως ευρωβουλευτής,έχει δώσει την δική του προσωπική μάχη στο ευρωκοινοβούλιο,για να αλλάξει την άσχημη εικόνα της χώρας μας,κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης.

Το μήνυμα που έστειλε ο κ.Κούλογλου στην σημερινή μας εκπομπή ήταν...

Αναγκαίο κάλεσμα προς τους νέους για να πάνε να ψηφίσουν,γιατί το μέλλον τους εξαρτάται από την κατάσταση και την πορεία της ευρωπαϊκής ένωσης…

“Πρέπει να ψηφίσουν δυνάμεις που θα αλλάξουν την Ευρώπη,γιατί θέλουμε μια διαφορετική  Ευρώπη,δημοκρατική και κοινωνικά δίκαιη!”

Τον ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία του στην σημερινή μας εκπομπή και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στις προσεχείς εκλογές.

Δείτε παρακάτω το σχετικό video της εκπομπής…

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here