Στην εκπομπή «Εσύ έχεις τον λόγο!» καλεσμένος ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ κ.Χρήστος Στάικος

0

Στην εκπομπή «Εσύ έχεις τον λόγο!» ο  σημερινός καλεσμένος του Φώτη Τζιβελόπουλου ήταν ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ κ.Χρήστος Στάικος. 

Χθες το απόγευμα επισκέφθηκε το Άστρος ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  κ.Χρήστος Στάικος,καθώς ξεκίνησε και η προεκλογική περίοδος και οι περιοδείες των υποψηφίων στην Αρκαδία.

Δείτε παρακάτω του βιογραφικό του υποψηφίου Βουλευτή,καθώς και τις απαντήσεις που  έδωσε σε ερωτήματα μου στην εκπομπή ,για τις προσεχείς εκλογές.

.

51794207 2243944252497016 2020530406209617920 n

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΪΚΟΣ

Μεγάλωσε στην Τρίπολη όπου και γεννήθηκε το 1979.

Διετέλεσε την τριετία 2015-2018, Πρόεδρος του εθνικού φορέα εξωστρέφειας, υπό την εποπτεία του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, για την προώθηση των εξαγωγών και την προσέλκυση επενδύσεων. [Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece).]

Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ με ευθύνη των Τμημάτων Ενέργειας και Μεταφορών, ενώ υπήρξε μέλος του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας. Εντάχθηκε στην αριστερά και τη Νεολαία Συνασπισμού το 1999, με ενεργή συμμετοχή σε κοινωνικά, φοιτητικά και περιβαλλοντικά κινήματα.

Σπούδασε Χημεία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στη «Χημεία και Τεχνολογία Περιβάλλοντος» του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Υλοποίησε ερευνητική δραστηριότητα σε ζητήματα διαχείρισης περιβάλλοντος και κλιματικής αλλαγής. Καθώς επίσης αφιέρωσε ιδιαίτερη σημασία και απασχολήθηκε σε τομείς βιώσιμης ανάπτυξης.

Ασχολήθηκε ενεργά σε πολιτιστικές δραστηριότητες, συμμετείχε σε θεατρικές ομάδες και θεατρικές παραστάσεις.

Αγαπά τον αθλητισμό ενώ υπήρξε ο ίδιος αθλητής του μπάσκετ στο Γυμναστικό Σύλλογο Αρκαδίας.

Αρθρογραφεί στον Τύπο για θέματα πολιτικά, θέματα της ειδικότητάς του αλλά και θέματα ποικίλου ενδιαφέροντος.

Τον ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία του στην σημερινή μας εκπομπή και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στις προσεχείς εκλογές.

Θα ακολουθήσουν και άλλες εκπομπές την προεκλογική περίοδο, με καλεσμένους όλους τους υποψηφίους  βουλευτές Αρκαδίας  που επιθυμούν να συμμετέχουν στην εκπομπή «Εσύ έχεις τον λόγο!»και τους απευθύνουμε ανοικτή πρόσκληση.

Δείτε παρακάτω το σχετικό video της εκπομπής…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here