Στην εκπομπή «Εσύ έχεις τον λόγο!» καλεσμένος ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ κ.Μαρίνος Ρουσιάς

0

Στην εκπομπή «Εσύ έχεις τον λόγο!» ο  σημερινός καλεσμένος του Φώτη Τζιβελόπουλου, ήταν ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ κ.Μαρίνος Ρουσιάς.

Δείτε παρακάτω του βιογραφικό του υποψηφίου Βουλευτή,καθώς και τις απαντήσεις που  έδωσε σε ερωτήματα μου στην εκπομπή ,για τις προσεχείς εκλογές.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, γένι και γυαλιά
Βιογραφία

Γεννήθηκα στο Σέρβου Αρκαδίας το 1981. Είμαι πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός, με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Διοίκηση και Διαχείριση έργων και Υποψήφιος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.

Από το 2006 έως το 2015 εργάστηκα ως ελεύθερος επαγγελματίας, με εξειδίκευση στη διαχείριση έργων σε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα (ΕΣΠΑ) και στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Παράλληλα, από το 2006 έως το 2014 εργάστηκα ως εργαστηριακός συνεργάτης του Τμήματος Πολιτικών Δομικών Έργων του ΤΕΙ Πειραιά με πλήρη προσόντα και ωράριο.

Από τον Ιανουάριο του 2016 έως τον Νοέμβριο του 2016 εργάστηκα ως επιστημονικός συνεργάτης του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ), με τομέα ευθύνης τον σχεδιασμό, την παρακολούθηση και την υλοποίηση συγχρηματοδοτούμενων έργων (ΕΣΠΑ, ΕΟΧ, LIFE κ.λ.π.) στο πλαίσιο εποπτείας και συντονισμού των δύο Επιτελικών Δομών ΕΣΠΑ (Ενέργεια και Περιβάλλον) του ΥΠΕΝ.

Έκτοτε, ανέλαβα ειδικός συνεργάτης του Υπουργού Εσωτερικών με τομέα ευθύνης: α) τον σχεδιασμό, την παρακολούθηση και την υλοποίηση συγχρηματοδοτούμενων έργων αρμοδιότητας του Υπουργείου Εσωτερικών, β) τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και οργάνωση καθώς και την υλοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων για τους ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού (Πρόγραμμα ΦιλόΔημος, Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων κ.λ.π.), και γ) τη διαχείριση σημαντικών θεμάτων που άπτονται της Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού.

Δείτε παρακάτω το σχετικό video της εκπομπής…

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here