Στο Ναύπλιο αυτό που πρέπει να γίνει σε πολλές παραλίες της Ελλάδας – Ράμπα για ΑμεΑ

1

Την ώρα που οι περισσότεροι από εμάς απολαμβάνουμε τις θαλασσινές μας βουτιές και τις διακοπές μας στην παραλία, πολλοί συμπολίτες μας έχουν ελάχιστες δυνατότητες και ζουν με τον περιορισμό.   Το Ναύπλιο μόλις προστέθηκε στη λίστα με τα μέρη όπου τα ΑμεΑ έχουν πια άνετη δυνατότητα πρόσβασης στη θάλασσα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Η νέα υποδομή τοποθετήθηκε στην παραλία Καραθώνας για την εξυπηρέτηση των ατόμων με κινητικά προβλήματα, προκειμένου, να απολαμβάνουν με ασφάλεια και ευκολία το μπάνιο τους.   Η συγκεκριμένη υποδομή αποτελείται από ένα ειδικό αμαξίδιο, το οποίο μπαίνει μέσα στο νερό με τον λουόμενο, ο οποίος το χρησιμοποιεί, καθώς και πλαστικό διάδρομο, πάνω στον οποίο μεταφέρεται το αμαξίδιο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Ο συγκεκριμένος διάδρομος τοποθετήθηκε δίπλα στον πύργο του ναυαγοσώστη στην παραλία Καραθώνας προκειμένου οι ναυαγοσώστες να βοηθούν και να επιβλέπουν την ασφαλή χρήση του αμαξιδίου.   Ο Δήμος έχει προμηθευτεί 3 συνολικά διαδρόμους και αμαξίδια ειδικά σχεδιασμένα για άτομα με κινητική αναπηρία τα οποία και θα τοποθετηθούν τις επόμενες ημέρες στις παραλίες του Τολού και της Πλάκας Δρεπάνου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Πηγή: www.lifo.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΠΡΙΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΣΘΩΝΑΝ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ,ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΡΑΜΠΕΣ Α.Μ.Ε.Α….ΘΕΛΕΙ ΑΝΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΓΕΤΗΣ …..ΛΥΠΑΜΑΙ!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here