Στο πλαίσιο του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης, (ΣΔΑΜ)

0

Σχέδιο Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης και ευκαιρίες που προκύπτουν στους Δήμους Τρίπολης, Μεγαλόπολης και Γορτυνίας με τη συμμετοχή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννη Τρουπή

Στο πλαίσιο του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης, (ΣΔΑΜ) ως οδικού χάρτη αναδιάρθρωσης του παραγωγικού προτύπου των περιοχών μετάβασης (απολιγνιτοποίησης), ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής συμμετείχε ενεργά, στην τηλεδιάσκεψη που διοργάνωσε η κεντρική Διοίκηση του ΟΑΕΔ, την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου.

Στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης ο κ. Τρουπής ενημερώθηκε για τα προγράμματα και τις δράσεις συμβουλευτικής και κατάρτισης ανέργων για τη διατήρηση και ενίσχυση του κοινωνικού ιστού και παράλληλα την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Το Κοινωνικό «πακέτο», που εγκρίθηκε για την επόμενη διετία ανέρχεται στο ποσό των  107 εκατ. ευρώ και περιλαμβάνει δράσεις συμβουλευτικής και κατάρτισης ανέργων καθώς και επιδότησης απασχόλησης για τις επιχειρήσεις που εδρεύουν στην Τρίπολη, Μεγαλόπολη και Γορτυνία, μεταξύ άλλων περιοχών στην Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here