Συλλυπητήριο μήνυμα για τον άδικο θάνατο του Δημήτρη Κοκκώνη.

0

Δελτίο Ενημέρωσης 26-04-2020

Συλλυπητήριο μήνυμα του Προέδρου, του Δ.Σ, των Μετόχων και του Προσωπικού της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. για τον άδικο θάνατο του Δημήτρη Κοκκώνη.

Ο 55χρονος Δημήτρης Κοκκώνης ήταν γνωστός στην Αρκαδική Πρωτεύουσα ως επαγγελματίας αυτοκινητιστής και μέτοχος της ΚΤΕΛ  Ν. Αρκαδίας Α.Ε. καθώς υπήρξε και ως ποδοσφαιριστής τοπικών ομάδων της ΕΠΣΑ Αρκαδίας και κυριάρχησε στην ΑΕΚ Τρίπολης ως το σημαντικότερο “δεκάρι” για το οποίο είχαν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον ο Παναθηναϊκός, ο Παναρκαδικός και άλλες ομάδες Α’ & Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Υπήρξε άξιος και έντιμος οικογενειάρχης και από τους σημαντικότερους επαγγελματίες αυτοκινητιστές της Τρίπολης και γενικά της Αρκαδίας.

Μετά το θλιβερό αυτό γεγονός η ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: “..Η ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. θρηνεί τον χαμό του συναδέλφου και αγαπημένου της φίλου Δημήτρη Κοκκώνη. Ο Πρόεδρος κ. Νίκος Κουτσόγιωργας, το Δ.Σ, οι Συνάδελφοι Μέτοχοι και το προσωπικό της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. συμμετέχουν στο βαρύ πένθος της οικογένειας και εκφράζουν τα  θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος..”

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα 27 Απριλίου 2020 στις 11:30 το πρωί, στην Τοπική Κοινότητα Αγίου Βασιλείου της Δημοτικής Ενότητας Τρίπολης του Δήμου Τρίπολης.

Για περισσότερες Πληροφορίες επικοινωνήστε στα Τηλ.: 2710230 140 ή στην ιστοσελίδα  www.ktelark.gr

Γραφείο Τύπου – ΜΜΕ – Προβολής – Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here