Συλλυπητήριο μήνυμα του δημάρχου Παναγιώτη Μαντά ,για τον θάνατο του Στυλιανού Νικόδημου

2

Με βαθύτατη θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του Στυλιανού Νικόδημου ενός εξαιρετικού ανθρώπου και συντοπίτη μας, ο οποίος διακρινόταν για το σπάνιο ήθος του και την εργατικότητά του.

Διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος του Συλλόγου «ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΡΙΝΩΝ & ΛΟΙΠΩΝ ΘΥΡΕΑΤΩΝ Η ΘΥΡΕΑ» και η ψυχή του συλλόγου. Η βαθιά γνώση της τοπικής ιστορίας και η αγάπη του για την παράδοση και τον πολιτισμό, τον καθιστούσαν πάντα πολύτιμο και πρόθυμο αρωγό σε κάθε προσπάθεια ανάδειξης της πολιτισμικής κληρονομιάς του τόπου μας.

Αυτές ακριβώς οι ιδιότητες του χαρακτήρα του και της προσωπικότητάς του μας οδήγησαν να προστρέξουμε σε αυτόν, ώστε να συμβάλει με την επιστημονική του κατάρτιση στην ονοματοθεσία των δρόμων του Άστρους. Η ανταπόκρισή του στη σημαντική αυτή προσπάθεια υπήρξε άμεση και ουσιαστική.

Προσωπικά ως Δήμαρχος και συνολικά ως Δήμος οφείλουμε να διαφυλάξουμε σαν παρακαταθήκη την αγάπη του για τον τόπο μας και την αγωνία του να παραμείνουμε ενωμένοι για την επίτευξη κοινών υψηλών στόχων.

Στην οικογένειά του εκφράζω τα θερμά συλλυπητήρια σύσσωμης της Δημοτικής Αρχής και εμού προσωπικώς.

 

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας

Παναγιώτης Κ. Μαντάς

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παναγιώτης Ι.Δ. Βλαχάκης Η καλύτερη τιμή στον αείμνηστο Στέλιο θα ήταν να άνοιγε το << Μουσείο του Άστρους>> Αρχές της δεκαετίας του ΄80 βοήθησα το σύλλογο με τις ταπεινές μου δυνάμεις. Από τότε ήταν όραμα του, και όραμα αρκετών συμπατριωτών, το άνοιγμα του Μουσείου. Ήπιος άνθρωπος, στις διαπιστώσεις μου ότι δεν βοηθούν οι συντοπίτες μας απαντούσε με επιχειρήματα και με χιούμορ << ...Τάκη παιδί μου το Άστρος είναι ας τρως, το ήξερες κ.α >> Ας αναπαύετε εν ειρήνη. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

  2. Θερμά συλληπητήρια στην οικογένεια του , οι ήπιες και σταθερές θέσεις του για μικρά καθημερινά μας θέματα όπως το μουσείο Άστρους λέει πολλά για τον χαρακτήρα του και το σεβασμό της τοπικής κοινωνίας.Η ηπιότητα και ο αμοιβαίος σεβασμός στις σχέσεις μας, μας λείπει καθημερινά .

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here