ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ στα κοινά, καταγράφουμε τα ερωτήματά σας για την επόμενη συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο & LIVE

0

Το astros-kynourianews.gr πήρε την πρωτοβουλία και ζήτησε από τον δήμαρχο Β.Κυνουρίας κ.Γιώργο Καμπύλη στις 25/3,να ξεκινήσουμε μια εβδομαδιαία ενημέρωση, σχετικά με τα κρούσματα του κορωνοϊού που αφορούν τον δήμο μας ,καθώς και για να ενημερώνονται οι δημότες,για τα προληπτικά μέτρα που  θα παίρνει ο δήμος μας για την δημόσια υγεία.

Ο κ.Δήμαρχος,αποδέχθηκε το αίτημα μας και έτσι ξεκινήσαμε την εβδομαδιαία ενημέρωση ,με την συμμετοχή  των τοπικών ΜΜΕ.

Επίσης ζητήσαμε,να υπάρχει μια συνεχής και έγκυρη ενημέρωση , σε συνεργασία και με το Κ.Υ Άστρους , να βγαίνει  ένα κοινό ανακοινωθέν, με τις τελευταίες εξελίξεις,τόσο για την πορεία της  υγείας  των πρώτων ασθενών του κορωνοϊού στο δήμο μας,καθώς και για να έχουμε και μια υπεύθυνη ενημέρωση, για νέα κρούσματα που τυχών υπάρξουν. Για αυτό τον λόγο,από την 2η ενημέρωση,συμμετέχει και η διευθύντρια του Κ.Υ Άστρους, κ.Πηγή Περδικάκη.

Εμείς για αυτό τον λόγο,όπως έχουμε κατ επανάληψη κάνει και στο παρελθόν ,έχουμε απευθύνει ανοικτή πρόσκληση ,για να «ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ στα κοινά, να καταθέτουμε τις προτάσεις και τα ερωτήματά  μας για τον δήμο μας» ( δείτε εδώ)

Έτσι και τώρα:

Καλούμε τους δημότες του δήμου μας, να μας στείλουν και τα δικά τους τα ερωτήματα  που αφορούν απορίες και προβληματισμούς για την απειλή του κορωνοϊού, στο παρακάτω email,για να τα υποβάλουμε στην επόμενη προγραμματισμένη ενημέρωση, την Δευτέρα 06/04/20, στις 19:00,καθώς ή νωρίτερα εάν το επιβάλει η επικαιρότητα,στο δημαρχείο της Βόρειας Κυνουρίας, παρουσία του δημάρχου κ. Γιώργου Καμπύλη και της διευθύντριας του Κ.Υ. Άστρους, κ. Πηγής Περδικάκη.

Περιμένουμε τα ερωτήματα σας στο email: info@astros-kynourianews.gr

ΤΗΛ:ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6977125964

LIVE ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ASTROS-KYNOURIANEWS

 

LIVE ΕΔΩ

Δείτε παρακάτω τις προηγούμενες ενημερώσεις.

3η ενημέρωση:

Κορωνοϊός : Θετικά τα συμπεράσματα κατά τη σημερινή ενημέρωση, συνέχεια στην τήρηση των μέτρων προστασίας

2η ενημέρωση:

Κορωνοϊός: Επιβεβαιώθηκε το 2ο κρούσμα του Κορωνοϊού που έχουμε στο Δήμο μας- Νέα ενημέρωση

1η ενημέρωση:

Ενημέρωση για το πρώτο κρούσμα του Κορωνοϊού που έχουμε στην περιοχή μας και όλα τα προληπτικά μέτρα

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here