Συνάντηση Μελών & Φίλων του ΣΥΡΙΖΑ με τον Ευρωβουλευτή κ. Κώστα Αρβανίτη – Ξεκινάει η ανασύσταση και διεύρυνση της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ

0

Χθες βράδυ πραγματοποιήθηκε στο Άστρος η προγραμματισμένη ενημερωτική  συνάντηση σε φίλους και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ , από τον Ευρωβουλευτή του κ. Κώστα Αρβανίτη , συνοδευόμενο από τον  τ.Υφυπουργό Εργασίας κ . Τάσο Πετρόπουλο και τον κ.Χρήστο Στάϊκο,  Μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και τον πρόεδρο της Νομαρχιακής Αρκαδίας, κ.Τάσο Παπαζαχαρία.

Την συνάντηση συντόνιζε ο κ.Χ.Στάϊκος ,δίνοντας  τον λόγο στον κ.Κ.Αρβανίτη,ο οποίος έκανε αρχικά μια γενική  ενημέρωση στις προτεραιότητες και στο αύριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η συζήτηση επικεντρώθηκε, για τους στόχους και τις προτεραιότητες του ΣΥΡΙΖΑ που θα πρέπει να είναι ξεκάθαροι,για την επόμενη ημέρα ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ σε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΉ ΣΥΜΜΑΧΙΑ…

Ακολούθησε η τοποθέτηση του κ.Πετρόπουλου σε εργασιακά θέματα.Επίσης ακολούθησαν διάλογοι και ανταλλαγές απόψεων με τα μέλη.Στην συνέχεια ο κ.Παπαζαχαρίας έθεσε το θέμα ανασύνταξης της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ και προέτρεψε τα τοπικά στελέχη να αναλάβουν και πάλι δράση.

Έγινε στην συνέχεια ένας απολογισμός για λάθη που έγιναν στο παρελθόν όπως ο κακός συντονισμός από την κεντρική εξουσία και την νομαρχιακή Αρκαδίας με την τοπική οργάνωση.

Η βραδιά έκλεισε με τα λόγια του κ.Χρήστου Στάϊκου,ο οποίος επισήμανε ότι σε αυτή την προσπάθεια ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ δεν περισσεύει κανείς και απόψε θα ξεκινήσουμε την ανασύσταση της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Αστρους-Β.Κυνουρίας. Κλείνοντας,από τα παρευρισκόμενα μέλη βγήκε μια συντονιστική επιτροπή,η οποία θα προγραμματίσει Γ.Σ των Μελών,με σκοπό να αναδείξουν την νέα σύνθεση της τοπικής οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ.

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ για το astros-kynourianews.gr:Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo kynouria

Περιοδεία-Ενημέρωση από τον Ευρ ΣΤΡΙΖΑ κ..Κ.Αρβανίτη στο Άστρος Νο 1

Περιοδεία-Ενημέρωση από τον Ευρ ΣΤΡΙΖΑ κ..Κ.Αρβανίτη στο Άστρος Νο 2

Ενημέρωση ΣΥΡΙΖΑ Τ.Πετρόπουλου στο Άστρος

Χ.Σταικος ΣΥΡΙΖΑ Ευρ. κ..Κ.Αρβανίτη

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here