Συνάντηση στον ΕΛΓΑ σχετικά με τις συνέπειες του μεγάλου καύσωνα του Μαϊού ,στην παραγωγή…

0
 Πραγματοποιήθηκε  συνάντηση ,με τον ΕΛΓΑ με τον Πρόεδρο κ. Α.Λυκουρέντζο και υπηρεσιακούς παράγοντες του ΕΛΓΑ.,τον  Δήμαρχο του Δήμου βόρειας κ. Γιώργο Καμπύλη , τον υπεύθυνο αγροτικών κ . Π. Καμπουρολιά ,τον Αντιδήμαρχο κ. Σαμαρτζή και μέλη της επιτροπής αγώνα., κ Γ.Περδικάρη και Ηλία Γκαύρο, σχετικά με τις συνέπειες του μεγάλου καύσωνα του Μαϊού, και την ζημιά που υπέστησαν οι αγρότες.

Στην συζήτηση ακούστηκαν όλες οι απόψεις,και  αποφασίστηκε  με βάση τα υπάρχοντα στοιχεία,καθώς και νέες εκτιμήσεις που θα πραγματοποιηθούν από συνεργεία του ΕΛΓΑ άμεσα,θα καταθέσουν τις εκθέσεις τους και με μια μικτή επιτροπή ΕΛΓΑ & ΔΑΟΚ,να αξιοποιηθούν απο τα υπάρχοντα χρηματοδοτικά προγράμματα,για να αποζημιωθούν οι αγρότες…

σε μια συζήτηση υψηλού επιπέδου για τα καυτά προβλήματα των αγροτών του Δήμου μας χωρίς υποσχέσεις και πολιτική αλλά μια συζήτηση που θα φέρει αποτέλεσμα για την δικαίωση των αγροτών της περιοχής μας. Σας ευχαριστώ όλους και ο αγώνας για τους αγρότες συνεχίζειται χωρίς κομματικές ταμπέλες .

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here