Συνέντευξη μελών Επιτροπής Αγώνα ελαιοπαραγωγών Βόρειας Κυνουρίας

0

Τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα ελαιοπαραγωγών Βόρειας Κυνουρίας κ.κ Γ.Περδικάρης & Δ.Κολοβός,συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Μανώλη Σκαντζό.

Συνάντηση με εκπροσώπους της Επιτροπής Αγώνα Βόρειας Κυνουρίας, αγροκτηνοτρόφων και ελαιοπαραγωγών, είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, σήμερα Δευτέρα 20 Ιουλίου, στην Τρίπολη.

Οι εκπρόσωποι της επιτροπής επέδωσαν στον περιφερειάρχη την ανακοίνωση που εξέδωσαν και του μετέφεραν τα αιτήματά τους, αναφορικά με την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος, ο οποίος έχει πληγεί και οικονομικά, τόσο λόγω έντονων καιρικών φαινομένων που προκαλούνται ως συνέπεια της κλιματικής αλλαγής, όσο και λόγω των μέτρων για την αποτροπή διάδοσης του κορονοϊού.

Στη συνάντηση συζητήθηκε επίσης ο τρόπος που μπορεί η Περιφέρεια να συνδράμει τον αγροτικό κόσμο, με παρεμβάσεις όπως η δημιουργία λιμνοδεξαμενών, η αναβάθμιση της αγροτικής οδοποιίας, αλλά και η βελτίωση της πρόσβασης καθώς και η διαδικασία ηλεκτροδότησης των μαντριών των κτηνοτρόφων.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here