Συναντήσεις Δημάρχου με τους Διευθυντές των Πρωτοβάθμιων και Δευτεροβάθμιων σχολικών μονάδων & τα θερμά του συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των φετινών Πανελληνίων εξετάσεων.

0
Από τις σημερινές μας συναντήσεις με τους Διευθυντές των Πρωτοβάθμιων και Δευτεροβάθμιων σχολικών μονάδων της περιοχής μας.
Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς με τις ιδιαίτερες συνθήκες λόγω της πανδημίας του COVID – 19, τις απαραίτητες εργασίες καθαριότητας και απολύμανσης, τις τρέχουσες ανάγκες σχετικά με την επαναλειτουργία των σχολείων και θέσαμε από κοινού νέους στόχους για μια εποικοδομητική χρονιά.
Ευχή όλων μας να κυλήσει ομαλά η νέα σχολική χρονιά και με αγαστή συνεργασία για την επίλυση των οιοδήποτε προβλημάτων προκύψουν.
Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των φετινών Πανελληνίων εξετάσεων. Μέσα από μια δύσκολη και πρωτόγνωρη χρονιά, οι κόποι τους απέδωσαν και κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Μια νέα σελίδα ανοίγεται μπροστά τους και σηματοδοτεί την καινούρια αρχή της προσωπικής εξέλιξης.
Συγχαρητήρια στους γονείς για την υποστήριξη στον αγώνα των παιδιών τους και στους εκπαιδευτικούς που ήταν συμπαραστάτες τους, όλα αυτά τα χρόνια.
Οι μαθητές που δεν τα κατάφεραν, να μην το βάλουν κάτω, να μην εγκαταλείψουν τα όνειρά τους, η ζωή συνεχίζεται και απαιτεί επιμονή και υπομονή.
Γιώργος Καμπύλης

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here