Συνεργάτες του νέου δημάρχου Β.Κυνουρίας Γιώργου Καμπύλη γράφουν…

0
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο
Καλημέρα μέ μιά κρητική Μαντινάδα αφιερωμένη σε ολόκληρο τό συνδυασμό μας καί τόν Γιώργο Καμπύλη.Αυτόν πού ξέρω από μικρό παιδί το αγιαννιτάκι,πού παίζαμε ώρες ατελείωτες στό κουτρί μέ τα ατέλείωτα ανέμελα διασκεδαστικά βράδια.Η εξουσία ζαλίζει τούς εξουσιομανείς καί ευτυχώς εσύ μού έδειξες δέν είσαι τέτοιος.Η εξουσία φθείρει καί ευτυχώς εσύ μού έδειξες ότι τό γνωρίζεις.Η δύναμη τού λαού μπορεί τήν μιά φορά νά είναι απλόχερη καί κάποια άλλη στιγμή νά τήν δώσει σέ άλλον.Καί αυτό το γνωρίζεις καλά από ότι ξέρω.Μείνε απλός καί όπως σέ γνώρισα.Ξέρω καί υπογράφω ότι έτσι θά μείνεις.θά αναγκαστείς νά γίνεις καί σκληρός καί 《κακός》γιά τό συμφέρον τού τόπου.Μήν τετραγωνίσεις ποτέ τόν κύκλο καί μην πλάσεις κάτι άσχημο σέ όμορφο.Καλημέρα σέ όλους είτε μάς ψήφισαν είτε όχι.Αγάπη Παντού καί σεβασμός σέ όλους.

Γιαννης Δαλιανης

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, νύχτα

Όλοι εμείς οι πολίτες αυτού του τόπου, εδώ και πολύ καιρό βλέπαμε, γνωρίζαμε, ανησυχούσαμε για όσα γίνονταν και όσα δε γίνονταν στην περιοχή μας. Όμως, για όλους εμάς δεν ήταν αρκετό να εντοπίζουμε απλώς τα κακώς κείμενα… Είμασταν έτοιμοι να προτείνουμε λύσεις απλές και αποτελεσματικές με προσανατολισμό στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας και στην ανάδειξη του τόπου μας.
Έτσι, μετά από μια προεκλογική περίοδο ιδιαίτερα φορτισμένη, όλοι εμείς είπαμε τη γνώμη μας ξεκάθαρα, από την πρώτη Κυριακή!
Είπαμε πως θέλουμε μια Δημοτική Αρχή που θα είναι δίπλα σε όλους τους δημότες, χωρίς κανενός είδους αποκλεισμό.
Είπαμε πως θέλουμε ν’ αλλάξει η καθημερινότητά μας, δίνοντας λύσεις στα προβλήματα που μας ταλαιπωρούν.
Είπαμε πως θέλουμε να δούμε τον τόπο μας ν’ αλλάζει, να μεταμορφώνεται και ν’ αναδεικνύεται.
Είπαμε πως δε θέλουμε να ζούμε άλλο έτσι…
Ξεκινάει λοιπόν μια πορεία δημιουργική, με αγάπη για όλους τους πολίτες, με συνέπεια σε όσα έχουμε προγραμματίσει και με ευθύνη για τον τόπο μας.
Σας υπόσχομαι ότι θα συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις το νέο Δήμαρχο και θα είμαι διαθέσιμος να δουλέψω ακούραστα για όλους μας, όπως έχω μάθει να κάνω, έχοντας ως μοναδικό στόχο να κάνουμε ένα βήμα μπροστά!
Σας ευχαριστώ όλους, μέσα από την καρδιά μου, για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και για τη στήριξη που μου δώσατε!
Η αγάπη σας και η υποστήριξή σας αποτελούν τιμή για μένα και ταυτόχρονα δέσμευση για να προσφέρω με όλη μου τη δυναμικότητα, όποτε και όπου μου ζητηθεί!!!
Ξεκινάμε λοιπόν όλοι μαζί!! Αυτή την επόμενη μέρα, σας λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας και σας ζητώ να είμαστε σύμμαχοι και συνοδοιπόροι του νέου μας Δημάρχου για την αλλαγή της καθημερινότητας μας και για το καλό του τόπου μας!!!

Vasilis Michos

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Dimitris Katsis, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Οι Δημότες της Βόρειας Κυνουρίας αποφάσισαν!
‘Έδωσαν μια μεγάλη, μια καθαρή νίκη στον συνδυασμό Πρωτοβουλία Αλλαγής και εξέλεξαν νέο Δήμαρχο το Γιώργο Καμπύλη!
Θελω να ευχαριστήσω όλους όσους με πίστεψαν, με στήριξαν και με την ψήφο τους με επέλεξαν ως εκπρόσωπο στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας. Η εμπιστοσύνη σας με τιμά και με αίσθημα ευθύνης θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας.
Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω προσωπικά το Γιώργο Καμπύλη για την τιμή που μου έκανε να είμαι και εγώ μέλος της ομάδας του, της ομάδας που πήρε την πρωτοβουλία και έφερε την αλλαγή στο Δήμο μας! Το ήθος, η αξιοπρέπεια και η ειλικρίνεια του ήταν αυτά που με έπεισαν και σας έπεισαν ότι αξίζει να είναι ο νέος μας Δήμαρχος!
Η σελίδα άλλαξε!
Η αλλαγή ήρθε!
Όλοι μαζί τώρα, μέσα από τη σύνθεση και τη συνεργασία, θα δημιουργήσουμε το μέλλον του Δήμου μας!

Με εκτίμηση
Χριστίνα Αναγνωστάκου Χατζηγιάννη

Christina Anagnostakou

Σημείωση: Όλοι οι συνεργάτες του νέου δημάρχου κ.Γ.Καμπύλη, έχουν πει ή έχουν γράψει τα καλύτερα τόσο για τον ίδιο αλλά για τον τόπο  μας και ότι είναι έτοιμοι να βοηθήσουν όπου του ζητηθεί, είτε έχουν εκλεγεί είτε όχι .Εμείς ενδεικτικά σας μεταφέρουμε μερικά σχόλια τυχαία από το fb…

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here