Συνεχίζεται η ανευθυνότητα των αρχών! για την “Υγειονομική-Τοξική Βόμβα” από φυτοφάρμακα ,που παραμένει στην καρδιά του Άστρους!

0

Δυστυχώς συνεχίζεται  η αδιαφορία & η ανευθυνότητα των αρμόδιων αρχών , βάζοντας σε κίνδυνο τις ζωές μας!!

Μετά από την καταγγελία δημότη (δείτε εδώ) από 1/3/22, φέραμε το θέμα στην δημοσιότητα τον Μάιο και τον Ιούλιο ξανά, καθώς επανερχόμαστε και πάλι σήμερα, γιατί δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα !!

Ο λόγος για διάσπαρτα φυτοφάρμακα, στις αποθήκες της πρώην “Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Κυνουρίας” που βρίσκεται σε διαδικασία εκκαθάρισης για το συγκεκριμένο ακίνητο…

Όπως ενημερωθήκαμε από τον καταγγέλλοντα, το σπίτι του βρίσκεται 70 μέτρα από τα διάσπαρτα φυτοφάρμακα, και βρίσκεται σε απόγνωση και σε έντονη ανησυχία για τον κίνδυνο και τις επιπτώσεις που θα έχουν στην υγεία της οικογένειάς του, καθώς μεγαλώνει μικρά παιδιά. Όπως μας είπε, παρά τις διαβεβαιώσεις των υγειονομικών υπηρεσιών, του Δήμου ,της Κοινότητας Άστρους και της Περιφέρειας, ότι να λυθεί άμεσα το θέμα, καθώς και την μήνυση που έχει υποβάλει στην συνέχεια στον εισαγγελέα, το πρόβλημα παραμένει μέχρι σήμερα! 

Επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο της κοινότητας Άστρους κ. Κώστα Μπάρλα για το θέμα, ο οποίος μας είπε, ότι παρά τις ενέργειες που έχουν γίνει για το θέμα , τόσο από την κοινότητα Άστρους και την δημοτική αρχή, που έχουν επανειλημμένα έχουν έρθει σε επικοινωνία με τις αρμόδιες υπηρεσίες , γιατί δεν μπορούν να επέμβουν γιατί είναι ιδιωτικός ο χώρος , θα πρέπει να επέμβει άμεσα πλέον ο εισαγγελέας…

Στο μεσοδιάστημα αυτό στο astros-kynourianews.gr έχουμε δεχθεί πολλαπλά ερωτήματα ,τί έγινε με το σοβαρό αυτό θέμα ,που εγκυμονεί μεγάλο κίνδυνο για την δημόσια υγεία όλων μας και την μόλυνση του υδροφόρου ορίζοντα από τις βροχές.  Για αυτό τον λόγο, το επαναφέρουμε το θέμα ξανά σήμερα ,και καλούμε τις αρμόδιες αρχές, να πιέσουν όλοι μαζί και με την  παρέμβαση της εισαγγελίας, για να δώσουν άμεση και οριστική λύση σε αυτό το σοβαρό θέμα, που βάζει σε κίνδυνο τις ζωές μας!!

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ για το astros-kynourianews.gr: Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Κοιν.Σ.Επ “Promo kynouria”

Υγειονομική-Τοξική Βόμβα από φυτοφάρμακα στην καρδιά του Άστρους!

Αδιαφορία & ανευθυνότητα των αρχών! για την “Υγειονομική-Τοξική Βόμβα” από φυτοφάρμακα που παραμένει στην καρδιά του Άστρους!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ