Συνεχίζεται η Συγκέντρωση Τροφίμων μέχρι την Δευτέρα μεσημέρι– Προσφέρω-Στηρίζω τους συνανθρώπους μου…»

0

Συγκέντρωση Τροφίμων – «ΕΝΙΣΧΥΩ» την προσπάθεια – Προσφέρω-Στηρίζω τους συνανθρώπους μου…»

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Η αλληλεγγύη και η προσφορά,ας γίνουν πράξη και  αυτά τα Χριστούγεννα!

Η Κοιν.Σ.Επ Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας «Promo Kynouria»  στα πλαίσια των κοινωνικών δράσεων και εθελοντισμού που κάνει , συνεργάζεται εν όψει των Χριστουγέννων, με τις ενορίες Αγ.Νικολάου & Αγ.Παύλου του Άστρους , με τον Δήμο Β.Κυνουρίας και την δημοτική κοινότητα  Άστρους,για την συλλογή τροφίμων,τα οποία θα διατεθούν σε οικογένειες που  έχουν πραγματική ανάγκη, για τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.

Απευθύνουμε κάλεσμα ,για την συγκέντρωση τροφίμων ,από 9/12 έως 23/12 σε όλους τους δημότες ,συλλόγους  και φορείς της περιοχής, να βοηθήσουν όπως μπορεί ο καθένας, στην συλλογή τροφίμων.

Η Συγκέντρωση τροφίμων θα γίνεται στον χώρο της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ «Promo Kynouria» /astros-kynourianews, όπου λειτουργεί και το «Κοινωνικό ανταλλακτήριο ρούχων» ,σε συνεργασία με το Δήμο, κάτω από το ΕΛΤΑ Άστρους.

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ: Πρωινές ώρες 9 π.μ-1:30μ.μ & Απόγευμα 5:30- 8:30 μ.μ, η Τηλεφωνήστε μας στο 6977125964  & 2755023450 για να τα παραλάβουμε ,μετά από ραντεβού…

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές,  με υγεία και να ανταποκριθείτε και σε αυτό το κάλεσμα,όπως  με πολλή αγάπη κάνετε κάθε φορά.

Με εκτίμηση

Ο πρόεδρος της ΔΕ της Κοιν.Σ.Επ

Φώτης Τζιβελόπουλος

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ