ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας: Η “Χρυσή Αυγή” δεν είναι πολιτικό κόμμα. Είναι εγκληματική οργάνωση.

0

 

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής

ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αρκαδίας.

Η “Χρυσή Αυγή” δεν είναι πολιτικό κόμμα. Είναι εγκληματική οργάνωση.

Αύριο Τετάρτη 7 Οκτώβρη, η Δικαιοσύνη θα αποφανθεί για το αν ο θάνατος του Παύλου Φύσσα δεν ήταν τυχαίο περιστατικό αλλά ήταν ένα έγκλημα ιδιαιτέρως ειδεχθές προσχεδιασμένο, οργανωμένο και εκτελεσμένο από όλη την ιεραρχία της “Χρυσής Αυγής”.

Η δημοκρατική Ελλάδα παρακολουθεί με αγωνία όλα αυτά τα χρόνια την πορεία του φασιστικού και ναζιστικού αυτού μορφώματος που ακούει στο όνομα “Χρυσή Αυγή”.

Θυμάται με τρόμο τα τάγματα εφόδου να  δέρνουν, να τρομοκρατούν, να μαχαιρώνουν στις γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά και τελικά να σκοτώνουν τις ελεύθερες, δημοκρατικές φωνές, όπως εκείνη του Παύλου Φύσσα.

Την Τετάρτη λοιπόν η απόφαση της Δικαιοσύνης αφορά την ίδια την Δημοκρατία και το Σύνταγμα της χώρας μας.

Ο δημοκρατικός κόσμος διεκδικεί να κατοχυρώσει με την απόφαση της δικαιοσύνης τη νίκη του απέναντι στο φασισμό και το ναζισμό!

Για αυτό οργανώνει συγκέντρωση ώστε να δώσει βροντερό παρόν έξω από τα δικαστήρια τη μέρα της απόφασης της δικής, αφού αφορά όλους μας.

Ο Ελληνικός λαός έχει πληρώσει ακριβά με  θυσίες και πολλές εκατόμβες νεκρών την απάντησή του, όσες φορές χρειάστηκε στο μακρινό και κοντινό παρελθόν, προκειμένου να υπερασπιστεί τη δημοκρατία και να απαλλαγεί από τα νύχια του τέρατος του ναζισμού και του φασισμού.

Γι’ αυτό αύριο Τετάρτη, όλος ο δημοκρατικός κόσμος θα διαδηλώσει με μια φωνή και ανεξάρτητα από κομματικές ταυτότητες για μία ακόμη φορά, ότι ο φασισμός και ο ναζισμός δεν έχει θέση στη χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία και όπου γράφτηκαν στις σελίδες της ιστορίας αντί μελάνης με ποταμούς αίματος οι αξίες της ελευθερίας του Ανθρώπου.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here