ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Βόρειας Κυνουρίας: Καλωσορίζουμε όλες και όλους που συνειδητά επέλεξαν να πλαισιώσουν και δυναμώσουν τη φωνή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μέσω της Τοπικής Οργάνωσής

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  στις 15 Μάη 2022

«….αν ξυπνήσεις μονομιάς θάρθει ανάποδα ο ντουνιάς»

                                                                                                                                       Κώστας Βάρναλης

Η πρωτόγνωρη εσωκομματική διαδικασία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που πραγματοποιήθηκε στις 15 Μάη 2022 ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Με πανελλαδικές κάλπες, αναδείχθηκε, για πρώτη φορά από το σύνολο των μελών, το ανώτατο κομματικό όργανο, η Κεντρική Επιτροπή, ενώ η προτεινόμενη από τον Πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα, διαδικασία για διεύρυνση του Κόμματος με νέα μέλη, επισφραγίστηκε με ποσοστό πάνω από 90%.

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Βόρειας Κυνουρίας είδε με ικανοποίηση να προσέρχονται και να γράφονται νέα μέλη υπερδιπλασιάζοντας τα ήδη εγγεγραμμένα.

Είναι χαρακτηριστική η συμμετοχή των γυναικών, αλλά και η ισχυρή εκπροσώπηση όλων σχεδόν των κοινωνικών ομάδων: αγρότες, ελεύθεροι επαγγελματίες, ιδιωτικοί υπάλληλοι, επιστήμονες, οικονομικοί μετανάστες, εργάτες, έδωσαν το παρόν,  δείχνοντας με την ψήφο τους εμπιστοσύνη στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και στον πρόεδρό του Αλέξη Τσίπρα για ένα καλύτερο μέλλον.

Ιδιαίτερη ικανοποίηση μας έδωσε η εγγραφή νέων που έφεραν μαζί τους αέρα ελπίδας, αισιοδοξίας και διάθεση για δράση.

Καλωσορίζουμε λοιπόν, όλες και όλους που συνειδητά επέλεξαν να πλαισιώσουν και δυναμώσουν τη φωνή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μέσω της Τοπικής Οργάνωσής μας και τις/τους καλούμε να συνδιαμορφώσουμε τα επόμενα βήματα.

Δυστυχώς, η κακή κατάσταση της οικονομίας και όχι μόνο, που βιώνουμε από την πρώτη μέρα διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας του Μητσοτάκη, οδηγεί τη χώρα με μαθηματική ακρίβεια σε νέα μνημόνια. Ήδη στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή συζητείται ο τρόπος αντιμετώπισης των κρατών του Νότου με αυξημένο δημοσιονομικό χρέος και δυστυχώς η Ελλάδα έχει το μεγαλύτερο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, είναι η μόνη ελπίδα, ως αυριανή κυβέρνηση, για την υπογραφή ενός κοινωνικού συμβολαίου με το λαό, κεφαλαιοποιώντας την εμπειρία των ετών 2015-2019.

Η Συντονιστική Επιτροπή  

της Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Βόρειας Κυνουρίας

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here