Συστάθηκε Σύλλογος Απασχόλησης και Αναψυχής Ηλικιωμένων Βόρειας Κυνουρίας «Η ΑΝΘΗΝΗ»

0

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Σας γνωρίζουμε ότι πρόσφατα συστήθηκε πολιτιστικό, μη κερδοσκοπικό Σωματείο με την επωνυμία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ “Η ΑΝΘΗΝΗ”» και πρόκειται να διενεργηθούν εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 και ώρα 18.00-21.00 στην αίθουσα του Αγίου Παύλου στο Άστρος

Οι υποβολές υποψηφιότητας για το Διοικητικό Συμβούλιο θα γίνουν δεκτές την ίδια ημέρα των εκλογών από τις 17.00 -18.00 και οι αρχαιρεσίες θα αρχίσουν αμέσως μετά. Δικαίωμα ψήφου και υποψηφιότητας έχουν όλοι άνω των 50 ετών που διαμένουν στη Βόρεια Κυνουρία .

Όσοι ενδιαφέρεστε να ψηφίσετε ή να υποβάλετε υποψηφιότητα θα πρέπει να προσκομίσετε την ημέρα των εκλογών αστυνομική ταυτότητα ή άλλο επίσημο έγγραφο ταυτοποίησης και να πληρώσετε την εγγραφή των 5 ευρώ.

Η Προσωρινή Πενταμελής Διοικούσα Επιτροπή

Του Συλλόγου Απασχόλησης και Αναψυχής Ηλικιωμένων Βόρειας Κυνουρίας «Η ΑΝΘΗΝΗ»

Πηγή Περδικάκη

Μαρία Τρυποσκούφη

Μαρία Κορδώνη

Κωνσταντίνος Τσαγγούρης

Νικόλαος Βλαχάκης

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας αλλά και την ευγνωμοσύνη μας, προς τον Περιφερειάρχη κ. Πέτρο Τατούλη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Γιώργο Μπακούρη και το Δικηγόρο κ. Παναγιώτη Γαλάνη για την ευγενική αρωγή τους προς το νεοσυσταθέν Σωματείο μας.

Χαιρόμαστε που στην καινούργια πορεία μας βρίσκουμε θερμούς υποστηρικτές που έχουν αποδείξει επανειλλημένως τη μεγάλη κοινωνική ευθύνη τους.

Η Προσωρινή Πενταμελής Διοικούσα Επιτροπή Του Συλλόγου Απασχόλησης και Αναψυχής Ηλικιωμένων Βόρειας Κυνουρίας «Η ΑΝΘΗΝΗ»

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here