Σχολή UEFA-D.

0

Σχετικά με τη λειτουργία της σχολής UEFA D  τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν  στο ξενοδοχείο ΜΑΙΝΑΛΟΝ  το Σάββατο 6/04/2019 και ώρες 14:00-20:00 και την Κυριακή 7/04/2019 και ώρες 8:30-14:30.

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα:
    Ένα νέο καινοτόμο πρόγραμμα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, το οποίο στοχεύει στην ενημέρωση υπεύθυνων ακαδημιών, γονέων και εθελοντών, έχει τεθεί σε εφαρμογή από το Νοέμβριο 2018.
Ειδικότερα, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σχεδίασε τη λειτουργία 12ωρων σχολών UEFA D (χωρίς οικονομική επιβάρυνση), συνδυάζοντας την παρουσίαση θεωρητικών διαλέξεων οργάνωσης και λειτουργίας ακαδημιών ποδοσφαίρου, καθώς επίσης επιδείξεων προπονητικών μονάδων για ηλικίες κάτω των 12 ετών.
Προσφορά πρώτων βοηθειών, οργάνωση ακαδημίας, κώδικας συμπεριφοράς, πολιτική για την παιδική κακοποίηση, ψυχολογία και παρακίνηση νέων αθλητών είναι ανάμεσα στα θέματα των επιμορφωτικών σεμιναρίων, με την Ομοσπονδία να στοχεύει στην ενιαία εκπαίδευση όλων των εμπλεκομένων στη λειτουργία μιας ποδοσφαιρικής ακαδημίας.
Οι σχολές UEFA D, που εντάσσονται  στο εξαετές αναπτυξιακό πλάνο της Ε.Π.Ο. «Μπάλα Παντού», θα λειτουργήσουν σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας και η παρακολούθησή τους είναι υποχρεωτική για έναν, τουλάχιστον, εκπρόσωπο κάθε ακαδημίας, καθώς η κατοχή πιστοποιητικού UEFA D θα αποτελεί ένα από τα κριτήρια ελέγχου λειτουργίας και κατάταξης ακαδημιών που θα θεσπιστούν από την Ομοσπονδία.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Ε.Π.Σ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ. ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5.4.2019

Πληροφορίες Μπερσής Δημήτρης

e-mail epsa@otenet.gr

τηλ. 2710-223902
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                      Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΣΤ. ΤΣΑΓΓΟΥΡΗΣ                                                                         Κ.   ΖΙΩΤΗΣ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, περιλαμβάνεται ο George Tsoukas, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here