Σύλλογος Αστρινών και λοιπών Θυρεατών «Η Θυρέα» Το νέο Δ.Σ

0

Δελτίο Τύπου

Ο Σύλλογος Αστρινών και λοιπών Θυρεατών πραγματοποίησε την καθιερωμένη συνάντηση των μελών και φίλων του Συλλόγου με αφορμή την κοπή της βασιλόπιτας, στη φιλόξενη αίθουσα της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Βουλευτής Αρκαδίας και Αντιπρόεδρος της Βουλής, ο Γεώργιος Παπαηλιού, Βουλευτής Αρκαδίας, ο Βαγγέλης Γιαννακούρας, πρώην Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, ο Μιχάλης Αγρανιώτης, Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ, Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά και παιδιόθεν μέλος του Συλλόγου. Το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας και το Δήμαρχο Γιώργο Καμπύλη εκπροσώπησε ο Γιάννης Δαλιάνης, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Αθλητισμού και ενεργό μέλος του Συλλόγου μας.

Ιδιαίτερη τιμή για το Σύλλογό μας ήταν η παρουσία και η ευλογία του πατέρα Παναγιώτη Κούρου, εφημέριου του ναού του Αγίου Νικολάου Άστρους, καθώς και του πατέρα Αντώνιου Κούκλη από τον Πλάτανο, εφημέριου του ναού της Αγίας Γλυκερίας Γαλατσίου. Επίσης, ευχαριστούμε για την παρουσία και τη στήριξή τους τον Κώστα Παυλόπουλο, τον εξαιρετικό μελετητή και δάσκαλο του αυθεντικού δημοτικού τραγουδιού, τη Μηλιώ και το Δημήτρη Κουνιά από την εφημερίδα Κυνουρία και την Ελένη Τράκα από τη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης. Την ΠΟΕ εκπροσώπησε ο Πρόεδρος Βασίλης Γιαννακάκος, η Αντιπρόεδρος Ουρανία Αναγνωστοπούλου και ο Γιάννης Κουτσογιάννης.

Χαιρετισμούς μας απέστειλαν ο Κώστας Βλάσης, Υφυπουργός Εξωτερικών και Βουλευτής Αρκαδίας, ο συντοπίτης μας Βασίλης Κοντοζαμάνης, Υφυπουργός Υγείας και ο Πέτρος Τατούλης, πρώην Περιφερειάρχης Πελοποννήσου. Τις ευχές του για μια ευλογημένη χρονιά μας έστειλε ο πατέρας Γεώργιος Αρφάνης, εφημέριος του ναού του Αγίου Παύλου Άστρους.

Ο Γιάννης Δαλιάνης, μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου και επιβεβαίωσε τη θέληση για στενή συνεργασία με το Σύλλογό μας. Μετέφερε επίσης τις ευχές του Κων/νου Μπάρλα, Προέδρου της Κοινότητας Άστρους. Ανακοίνωσε τη διοργάνωση ημερίδας κατά την περίοδο της Άνοιξης, με παρουσία του Δημάρχου, εκπροσώπων φορέων και άλλων ειδικών ώστε να συζητήσουμε προβλήματα και να προτείνουμε δράσεις. Με τη σειρά μας επιβεβαιώσαμε τη στήριξή μας και την πρόθεσή μας να είμαστε αρωγοί στις προσπάθειες της Διοίκησης.

Ακολούθησε απολογισμός και προγραμματισμός δράσεων για την ερχόμενη διετία. Μεταξύ άλλων, ανακοινώθηκε η διοργάνωση εκδήλωσης εις μνήμην του επί σειρά ετών Προέδρου του Συλλόγου, Στέλιου Νικόδημου.

Τέλος, στις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν, τα μέλη ομόφωνα έδωσαν εκ νέου ψήφο εμπιστοσύνης στο απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο και εξέλεξαν ως νέο Μέλος το Γιάννη Δαλιάνη. Ο Γιάννης Δαλιάνης με τη διπλή ιδιότητά του ως εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου, θ’ αποτελέσει ισχυρό συνδετικό κρίκο μεταξύ του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, του Δημάρχου και της Διοίκησης του Δήμου με τους συμπατριώτες που διαμένουν στην Αττική. Αναλαμβάνει την οργάνωση και κινητοποίηση των ετεροδημοτών με στόχο ν’ αποτελέσουμε μια ισχυρή ομάδα που θα συνδράμει στην ανάπτυξη του τόπου καταγωγής μας.

Έτσι, το νέο ΔΣ διαμορφώνεται ως εξής: Σμαράγδη Ι. Αρβανίτη, Θεόδωρος Τρυποσκούφης, Γιούλη Παπαευσταθίου, Σπύρος Λινάρδος, Παναγιώτης Μπάρλας, Αντώνης Δαλιάνης και Γιάννης Δαλιάνης.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here