Σύσκεψη που διοργανώνεται το Σάββατο 17 Απρίλη στις 17:30, στην Τρίπολη, στη «Σκακιέρα».

0

     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

               Το Σωματείο Εργαζομένων στις Εμπορικές Επιχειρήσεις και Υπηρεσίες, στα Καταστήματα και Α.Ε. Ν. Αρκαδίας καλεί κάθε σωματείο, κάθε Διοικητικό Συμβούλιο, κάθε συνδικαλιστή που αγωνιά και προβληματίζεται για την απάντηση της εργατικής τάξης απέναντι στο νέο αντεργατικό Αρμαγεδδώνα της Κυβέρνησης να δώσει το παρών στη σύσκεψη που διοργανώνεται το Σάββατο 17 Απρίλη στις 17:30, στην Τρίπολη, στη «Σκακιέρα».

Η επιστροφή στον εργασιακό  μεσαίωνα που οραματίζονται εργοδότες και Κυβέρνηση του 10ωρου,  της δουλειάς χωρίς σύμβαση, χωρίς δικαιώματα, χωρίς προστασία, της απλήρωτης δουλειάς πρέπει να πάρει απάντηση.

Στην αντεργατική πανδημία απαντάμε με συλλογικές, μαζικές, ανοιχτές, δημοκρατικές διαδικασίες. Με συντονισμό, με αγωνιστικές πρωτοβουλίες, μαχητικό πνεύμα και αισιοδοξία. Μαζί να οργανώσουμε την πάλη για την υπεράσπιση της υγείας και των δικαιωμάτων μας, για τον απεργιακό και αγωνιστικό εορτασμό της Πρωτομαγιάς.

Απευθύνουμε πλατύ κάλεσμα σε όλα τα σωματεία της Αρκαδίας, σε κάθε συνδικαλιστή, Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα, να πάρουν μέρος σε αυτή τη  σύσκεψη το Σάββατο 17 Απρίλη και ώρα 5.30μμ, στη «Σκακιέρα», στην Τρίπολη.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here