Τίμησε Τσατσουλή – Έπαιξαν φιλικό οι Ακαδημίες

0

Στα πλαίσια της άριστης  συνεργασίας που υπάρχει τα τελευταία χρόνια οι ακαδημίες του Πήγασου φιλοξένησαν τις αντίστοιχες του Πελασγού Μεγαλόπολης το πρωί του Σαββάτου στο κλειστό γυμναστήριο του Άστρους.

Με την ευκαιρία αυτή ο σύλλογός μας τίμησε τον προπονητή Γιώργο Τσατσουλή για την πολύτιμη προσφορά του στον Πήγασο. Ο κ. Τσατσουλής ανέδειξε πολλούς αθλητές στην ομάδα μας και ταυτόχρονα πανηγυρίσαμε πρωταθλήματα και ανόδους στην Γ Εθνική μαζί του.
Τέλος να ευχαριστήσουμε και την έτερη προπονήτρια του Πελασγού κ Γιωργία Μανιάτη που αποδέχτηκε ξανά την πρόσκληση μας για την διεξαγωγή του φιλικού παιχνιδιού.

Τελευταία προπόνηση για τις Ακαδημίες μας (vid)

Τελευταία προπόνηση για τις Ακαδημίες…σήμερα ήταν η ημέρα για τους γονείς να αναδείξουν τις ικανότητες τους και παράλληλα να θαυμάσουν τα παιδιά τους . Μαμάδες μπαμπάδες εναντίον παικταράδων..μια γιορτή που ξεκίνησε πέρσι και θα καθιερωθεί όσο οι προπονητές και οι γονείς έχουν κέφι! Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε κέρασμα, πορτοκαλάδα και κρουασάν.
Το Σαββάτο στις 10.00 π.μ οι ακαδημίες μας θα παίξουν φιλικό στο κλειστό γυμναστήριο του Άστρους με τον Πελασγό Μεγαλόπολης ενώ την Κυριακή θα παίξουν με τον Αργοναύτη στην Νέα Κίο.
 http://phgasosastrous.blogspot.com/

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ