Τί θα γίνει τελικά! με το κληροδότημα Ι.Γκαύρου;

0
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Χθες βράδυ πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό σχολείο Βερβένων στο Άστρος,η Γ.Σ των Βερβενιωτών,για το κληροδότημα του Ι.Γκαύρου.

(Δείτε εδώ τι μας είχε πει σχετικά με το κληροδότημα,ο πρόεδρος της τ/κ, κ.Ν.Καρκούλης)

Δείτε εδώ,την Σύσταση επιτροπής κληροδοτήματος, Ι.Γκαύρου

Το astros-kynourianews.gr βρέθηκε εκεί την τελευταία στιγμή! γιατί δεν υπήρξε εγκαίρως η ενημέρωση…και σας παρουσιάζουμε  μερικά στιγμιότυπα από την Γ.Σ,για να ενημερωθούν πρωτίστως οι φίλοι μας Βερβενιώτες, καθώς και όλη η τοπική μας κοινωνία.

Πολλές οι απόψεις,πολλές οι γρίνιες για την σύσταση της διαχειριστικής επιτροπής…όπως ότι πρώτα έπρεπε να προηγηθεί η Γ.Σ και μετά να συσταθεί η επιτροπή,για ελλειπή πληροφόρηση για την χθεσινή Γ.Σ…

Ο δήμαρχος κ.Π.Μαντάς ,είπε ότι ο καλύτερος τρόπος για να φέρεις το λαϊκό ένστικτο και την λαϊκή άποψη των δημοτών στο δημοτικό συμβούλιο, είναι αυτός και για για αυτό είμαστε εδώ να καταγράψουμε τις απόψεις σας…

Στην συνέχεια ο κ.Κ.Σίδερης πήρε τον λόγο και ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια και φτάσαμε σήμερα μετά από τόσα χρόνια να σχεδιάζουμε για το κληροδότημα. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε για τον δήμαρχο…και για την νομικό..

Παρακολουθήστε τα σχετικά videos

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ για το astros-kynourianews.gr:Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ

Δείτε τις προτάσεις του Γ.Κ.Σίδερη..

Δείτε τις προτάσεις του κ.Ν.Λαγού…

Απάντηση Δημάρχου & του κ.Ν.Καρκούλη…

Προτάσεις κ.Κ.Λιλή…

Προτάσεις κ.Σ.Μούζου…

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here