Τατούλης: Θα είμαστε αμετακίνητα στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος…

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

10.8.2020

Ως έχοντες υποχρέωση εκ του θεσμικού μας ρόλου, σε πράξεις ή παραλείψεις που διαπιστώνονται κατά τη διάρκεια της αυτοδιοικητικής μας θητείας και αφορούν την άσκηση διοίκησης, το σύννομο των αποφάσεών της, καθώς και περιστατικά και συμβάντα τα οποία υποτιμούν και υποβαθμίζουν την καταστατική θέση των αιρετών και προκαλούν το κοινό αίσθημα, θα είμαστε αμετακίνητα στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος.

Ως εκ τούτου, μετά από δημοσιεύματα και σχετικά βίντεο Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, τα οποία έχουν δημιουργήσει ερωτηματικά σε πανελλαδικό επίπεδο και αφορούν την υπόθεση του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ.Αναστασίου Γκιολή, προσφύγαμε στην Δικαιοσύνη, ώστε να ελεγχθούν οι πράξεις ή παραλείψεις προσώπων, τα οποία έχουν αναλάβει σημαντικές  θέσεις ευθύνης στην Πελοπόννησο.

Οι αποδοθείσες από την Δικαιοσύνη παραβατικές πράξεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, μας ανησυχούν για τον τρόπο διοίκησης της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Κορινθίας, με δεδομένο ότι θα πρέπει να ελεγχθεί η τήρηση ή όχι της εκλογικής νομοθεσίας καθώς και η απαρέγκλιτη τήρηση της νομιμότητας στις διοικητικές πράξεις που αποφασίζονται και υλοποιούνται από την Π.Ε. Κορινθίας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here