Τα Εγκαίνια του Ιερού Ναού Αγ.Νεκταρίου στον Αγ.Ανδρέα ( videos & photos)

0

 Με θρησκευτική κατάνυξη, ιεροπρέπεια και την συμμετοχή του κλήρου της περιοχής και του λαού, πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, τα Εγκαίνια του Ιερού Ναού του Αγ.Νεκταρίου στον Αγ.Ανδρέα.

 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ.Αλέξανδρος, χοροστάτησε χθες και στον Εσπερινό των Εγκαινίων που τελέσθηκε μετά την υποδοχή των Ιερών λειψάνων.

Σήμερα το πρωί, τελέστηκε  ο Όρθρος με την Ακολουθία των Εγκαινίων του ναού.

Με τις αναλυτικές  επεξηγήσεις του Μητροπολίτου κ.Αλεξάνδρου,προχώρησε σταδιακά η τελετή με την οποία καθιερώνεται και καθαγιάζεται ένας ναός και από απλό κτίσμα μεταβάλλεται σε οίκο λατρείας και προσευχής και η τράπεζά του σε ιερό θυσιαστήριο και Αγία Τράπεζα.

Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας στην ομιλία του, ευχαρίστησε από καρδιάς  τους δωρητές της εκκλησίας κ.Ιωάννη Μπερδαλή και την σύζυγό του Μαρία ,για την δωρεά ανέγερσης της εκκλησίας.

Παραβρέθηκαν σήμερα κατά την σημερινή τελετή των εγκαινίων και ο βουλευτής Αρκαδίας της Ν.Δ κ.Κ.Βλάσης,ο δήμαρχος κ.Π.Μαντάς,ο π/σ κ.Γ.Μπακούρης,οι αντιδήμαρχοι κ.κ Ι.Χονδρολέως και Π.Σαβούρδος,ο επικεφαλής της μείζονος κ.Γ.Καμπύλης,δ/σ.κ.α

Στο τέλος προσφέρθηκαν γλυκίσματα προς όλους τους παρευρισκομένους.

Δείτε τα σχετικά videos…

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ:Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here